Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Diamantul lui Gigi Becali nu-şi explică situaţia de la echipă: ”Nu se leagă jocul deloc! E greu să ridici pretenţii la titlu”

VIDEO Diamantul lui Gigi Becali nu-şi explică situaţia de la echipă: ”Nu se leagă jocul deloc! E greu să ridici pretenţii la titlu”

FCSB

Comentarii

Dennis Man s-a arătat foarte critic la finalul meciului de la Botoşani cu jocul echipei sale.

Man a marcat un gol superb pentru FCSB, prin care formaţia sa a eglat la 1 în deplasarea de la Botoşani.

Dar FCSB nu a reuşit să câştige pe terenul formaţiei lui Marius Croitoru, echipă care a egalat la doi în minutul 52: ”Am pierdut iar puncte, nu ştiu ce se întâmplă cu noi, nu ne regăsim deloc. E greu să emiţi pretenţii la titlu când nu poţi să câştigi aici” a spus Dennis Man, după FC Botoşani - FCSB 2-2.

Diamantul lui Gigi Becali a tras un semnal de alarmă şi cu privire la jocul echipei sale: ”Nu ne regăsim, nu ştiu din ce cazuă. Înainte de vacanţă eram altă echipă, acum suntem cu totul şi cu totul alta. Nu înţeleg, sunt aceiaşi jucători şi nu se leagă jocul de loc. Înainte de vacanţă jocul echipei era unul foarte bun, puneam probleme oricărei echipe, din păcate acum nu mai reuşim acest lucru şi asta ne costă. Având în vedere că echipa nu câştigă, degeaba marchez” a mai spus Dennis la finalul jocului.

Afla mai multe despre: dennis manfcsb 

viewscnt
Articole similare