Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică a câştigat derby-ul etapei din Liga 2! U Cluj are două înfrângeri în trei etape

VIDEO | Dică a câştigat derby-ul etapei din Liga 2! U Cluj are două înfrângeri în trei etape

Liga 2

Comentarii

FC Argeş a câştigat derby-ul cu U Cluj de pe teren propriu. Căpitanul Năstăsie a fost omul meciului.

Mai întâi a lovit transversala cu un şut din afara careului. Peste doar şase minute nu l-a mai iertat pe Dur Bozoancă şi a marcat unicul gol al meciului. FC Argeş a ajuns la două victorii la rând fără gol primit, în timp ce Universitatea a ajuns la două eşecuri în primele trei etape ale noului sezon.


FC Argeş şi U Cluj au câte trei puncte după primele două etape ale stagiunii. Ambele au pierdut în prima rundă a campionatului, piteşenii împotriva Ripensiei Timişoara, în timp ce clujenii, la Reşiţa, împotriva nou-promovatei CSM. Însă ambele s-au revanşat în urmă cu o săptămână, atunci când s-au impus în faţa Sportului Snagov şi respectiv a Viitorului Târgu Jiu.

  • LIVE VIDEO | FC Argeş - U Cluj, sâmbătă, ora 15:30, Telekom Sport 1

Cele două se întâlnesc pentru al doilea sezon consecutiv în Liga 2, după ce au trecut printr-un proces de reconstrucţie a fostelor echipe. Promovată în vara lui 2018 în eşalonul secund, la fel ca şi U Cluj, FC Argeş a luat 4 puncte din duelurile cu ardelenii jucate în sezonul 2018 - 2019. Va fi şi prima oară când Nicoale Dică şi Cristi Dulca se vor afla faţă în faţă din postura de antrenori într-un meci oficial. 

 

 

Afla mai multe despre: liga 2fc argeşu cluj 

viewscnt
Articole similare