Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică a răbufnit după remiza de la Chiajna. "Parcă suntem la şah. Arbitrul a stricat meciul!"

VIDEO | Dică a răbufnit după remiza de la Chiajna. "Parcă suntem la şah. Arbitrul a stricat meciul!"galerie foto

Liga 2

Comentarii

FC Argeş a ajuns la două meciuri consecutive fără victorie, după egalul (1-1) cu Concordia. Antrenorul piteştenilor, Nicolae Dică, a plecat nemlţumit de la Chiajna şi dă vina pe arbitraj pentru semieşecul alb-verzii.

Duelul dintre Concordia şi FC Argeş a fost arbitrat de o brigadă condusă de Mircea Ardelean. Centralului i se reproşează că a judecat greşit cele mai importante faze ale partidei.
 
"Din păcate, astăzi, arbitrii au avut o zi proastă, am primit un 11 metri împotriva noastră care nu a fost, am primit un gol dintr-un ofsaid de un metru. Când intram în careu, ajungeam în duel cu adversarul, cădeau şi imediat era fault. La un moment dat, i-am şi spus: cred că nu suntem la şah, să nu ne atingem.  
Nu vorbesc de arbitraj în general, dar astăzi nu am mai putut să mai rezist, pentru că de când am început campionatul, de 8 etape, am avut 4 penalty-uyri pe care nu le-am primit, am primit acum două etape gol cu mâna, ceea ce arbitrii din nou nu au văzut. Acum a venit momentul să vorbesc. Dacă nimeni din club nu iese, ies eu ca antrenor şi vorbesc. Pentru că noi muncim în fiecare zi, jucătorii muncesc în fiecare zi şi la meciuri încercăm să dăm totul, atât cât putem la fiecare meci.
Păcat că a intervenit arbitrul în multe faze de joc şi a stricat, pentru că a fost un joc spectaculos, cu multe faze de poartă, echipa mea pe faza ofensivă a reuşit să aibă o posesie bună, să reuşim să ne creem ocazii. Pe faza defensivă am avut unele probleme pentru că ştiam că cei de la Chiajna au jucători de viteză şi aici mă refer la un Batin, Grădinaru, Ivanovic. Le-am dat spaţii şi şi-au creat 2-3 ocazii." a declarat Nicolae Dică.
 
 
FC Argeş are 13 puncte după 8 etape, în timp ce Concordia are 12 puncte. 
 
"Din păcate pentru noi, fotbalul se joacă pe goluri. Am avut cred că 2-3 ocazii singur cu portarul, penalty ratat, dacă nu putem să marcăm din situaţia de unul contra unul cu portarul este greu să câştigi. Important e să luăm tot timpul 3 puncte ca să putem să promovăm. Dar de asta e frumos fotbalul pentru că e imprevizibil, din păcate pentru noi astăzi nu am putut să o băgăm în poartă din situaţii de unul contra unul cu portarul. Eu cred că am avut ocaziile mult mai mari în acest meci şi cred că meritam cele 3 puncte" a declarat Laurenţiu Diniţă.

Afla mai multe despre: fc argesconcordia 

viewscnt
Articole similare