Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică dă din casă. Cum se fac trasferurile la FCSB. "Aşa s-a întâmplat" Cum a fost adus Planic

VIDEO | Dică dă din casă. Cum se fac trasferurile la FCSB. "Aşa s-a întâmplat" Cum a fost adus Planic

Fotbal

Comentarii

Tema transferurilor pe care le face FCSB a fost întotdeauna una delicată. Nu se ştie cine le face cu adevărat. Nicolae Dică a mai elucidat din mister.

FCSB şi-a făcut un obicei din a transfera sau a încerca să transfere cei mai buni şi mai în formă jucători din campionatul românesc. Cine propune, cine hotărăşte, şi care e, de fapt traseul reprezintă o enigmă. Invitat al emisiunii Sport Center, fostul antrenor al roş-albaştrilor a mai elucidat din mister. 

"Erau discuţii întotdeauna cu patronul, cu Meme. Întotdeauna au fost discuţii pe transferurile jucătorilor. E clar că patronul decide. Eu pot să vreau un jucător de un milion de euro, dar cine decide dacă vine jucătorul acela? Nu patronul?", a declarat Dică la Telekom Sport. 

Întrebat câţi jucători au fost propuşi exclusiv de el, Dică a răspuns: "Dintre jucătorii aduşi în acea perioadă (n.r. cât a fost el antrenat)s-a întâmplat să-i vreau şi eu, să-i vreau şi eu să-i vrea şi patronul. Şi eu mi l-am dorit pe Coman, pe Nedelecu. Pe Golfoca l-am vrut eu cu Meme. Pe Planic l-am dorit noi", a mai spus Dică. 

În perioada în care a fost Dică antrenor, din vara lui 2017 până în decembrie 2018, FCSB a transferat zece jucători pe care a şi dat bani. 8,8 milioane de euro a fost suma totală.

Transferuri FCSB în perioada iulie 2017- decembrie 2018

Florinel Coman - 2,65 milioane euro

Dragoş Nedelcu - 2,3 milioane euro

Constantin Budescu - 750.000 euro

Romaro Benzar - 700.000 euro

Olimpiu Moruţan - 700.000 euro

Mihai Roman - 400.000 euro

Cătălin Golofca - 400.000 euro

Andrei Vlad - 400.000 euro

Bogdan Planic - 300.000 euro

Alexandru Stan - 300.000 euro

Afla mai multe despre: fcsbdicabecalitransferuri 

viewscnt
Articole similare