Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică, dezamăgit de echipa sa în prima repriză: "Am avut un discurs mai dur în prima repriză"

VIDEO | Dică, dezamăgit de echipa sa în prima repriză: "Am avut un discurs mai dur în prima repriză"

Fotbal

Comentarii

FCSB a avut o repriză de coşmar în deplasarea de la Ovidiu, iar FC Viitorul a marcat de două ori până la pauză. Ocaziile ratate de puştii lui Hagi s-au răzbunat în ultima fază a primei reprize, când Man a redus din diferenţă. Imediat după pauză, roş-albaştrii au intrat cu altă atitudine în teren şi au reuşit egalarea.

"Am făcut o primă repriză foarte proastă, cea mai proastă de când am venit eu la Steaua. Nu am reuşit să ieşim deloc din presingul lor. Am avut probleme mari pe faza defensivă, dar important este că am reuşit să schimbăm totul în repriza a doua. Am avut atitudine, am fost agresivi şi am reuşit să egalăm. Am avut un discurs mai dur la pauză, dar e bine că ne-am revenit în repriza a doua. 
 
Mă aştept la mai multe de la fiecare jucător, nu numai de la Denis Alibec. Fiecare jucător trebuie să dea totul în fiecare meci. Nu cred că este decisiv meciul cu CFR din etapa următoare, aşteptăm să vedem ce fac ei mâine seară, mai ales că noi avem un program mai dificil. Toate echipele dau totul când joacă împotriva noastră" , a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: dicamanfcsbfc viitorulsteauabudescu 

viewscnt
Articole similare