Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică, distrus după ce FCSB a fost umilită de Lazio! A recunoscut că a greşit tactica: ”Îmi asum! Merităm toate criticile”

VIDEO | Dică, distrus după ce FCSB a fost umilită de Lazio! A recunoscut că a greşit tactica: ”Îmi asum! Merităm toate criticile”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a fost extrem de supărat după ce FCSB a fost pusă la respect de Lazio şi îşi asumă vina pentru eşecul usturător de pe Olimpico.

Antrenorul roş-albaştrilor recunoaşte că a greşit tactica şi spune că poate lucrurile stăteau altfel dacă echipa stătea mai mult în apărare.

Aveam speranţe că puteam să facem acelaşi joc bun ca la Bucureşti, dar nu a fost aşa. Calitatea celor de la Lazio s-a văzut. Am încercat să facem un presing avansat, dar au pasat extraordinar. Am pierdut cu 1-5 şi este greşeala mea! Îmi asum acest rezultat. Când echipa nu funcţionează este doar vina mea.

Am încercat să jucăm un fotbal ofensiv şi poate am greşit. Sunt un antrenor care joacă ofensiv şi sper ca în viitor să-mi reuşească o asemenea abordare. Merităm toate criticile pentru că în seara asta nu am arătat deloc ca o echipă.

Obiectivul nostru principal este câştigarea campionatului”, a spus Dică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicafcsblazio,  

viewscnt
Articole similare