Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică e păţit şi îşi avertizează jucătorii: "Mi s-a mai întâmplat să fiu aproape să ratez calificarea". Anunţă schimbări în echipă

VIDEO | Dică e păţit şi îşi avertizează jucătorii: "Mi s-a mai întâmplat să fiu aproape să ratez calificarea". Anunţă schimbări în echipă
Comentarii

FCSB joacă meciul retur cu Rudar Velenje, joi, pe Arena Naţională, de la ora 21:30. Roş-albaştrii s-au impus cu 2-0 în Slovenia, iar dacă se vor califica, în turul al treilea preliminar din Europa League vor da peste câştigătoarea dublei manşe dintre Hajduk Split şi Slavia Sofia. În primul meci, croaţii s-au impus cu 1-0 pe propriul teren.

"Chiar dacă am reuşit să câştigăm cu 2-0 în meciul tur, cred că acum ne aşteaptă o partidă grea mâine seară. Sper să facem un meci foarte bun, pentru că eu am trăit ca jucător un asemenea moment. Am reuşit să câştigăm cu 4-2 în deplasare, apoi, am venit la Bucureşti şi am pierdut cu 2-1, după ce am fost conduşi cu 2-0. Eram foarte aproape să pierdem calificarea.
 
Scorul de 2-0 se poate întoarce foarte uşor. Acesta este motivul pentru care le-am cerut jucătorilor să dăm totul în acest meci. Vor fi schimbări în echipă, pentru că ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, în campionat, cu Iaşi. Dacă vom reuşi să câştigăm mâine, vom juca în Europa din nou joia viitoare" , a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.
 

Afla mai multe despre: dicafcsbrudarvelenjeeuropa league 

viewscnt
Articole similare