Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică explică succesul lejer cu Viitorul şi anunţă: "La Sfântu Gheorghe a fost doar un accident!". Cine a fost remarcatul serii

VIDEO | Dică explică succesul lejer cu Viitorul şi anunţă: "La Sfântu Gheorghe a fost doar un accident!". Cine a fost remarcatul serii

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a explicat victoria lejeră obţinută de vicecampioană, luni seară, împotriva Viitorului, scor 2-0, precizând că la pauză le-a cerut jucătorilor să continue să atace, în ciuda avantajului.

"Perioada petrecută la Viitorul mi-a prins foarte bine. Am învăţat multe de la domnul Hagi, ştiam ce le cere jucătorilor. Am încercat să le oprim posesia, ceea ce fac cu alte echipe, şi cred că am reuşit. În momentul când coborau cu Artean, am mers şi noi şi nu i-am lăsat să iasă cu mingea la picior. Am câştigat duelul, am fost agresivi în zona de mijloc.

Pe fază ofensivă am avut o posesie bună, am schimbat direcţia de joc repede, am reuşit de multe ori acest lucru, să venim cu multe mingi în careu, să ne creăm ocazii. Am avut jucători care au reuşit unu contra unu să îşi depăşească adversarul, au fost multe lucruri pozitive. La pauză le-am cerut jucătorilor, chiar dacă am condus cu 1-0, să mergem şi să înscriem golul al doilea şi ne-am mai creat şase-şapte ocazii", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Dică a avut doar cuvinte de laudă pentru Florinel Coman, care a obţinut un penalty în prima parte. "Florinel Coman îşi laudă fostul antrenor: ”Aţi văzut ce face la Viitorul. E un antrenor foarte bun, mă ambiţionează ceea ce spune”.

Tehnicianul FCSB-ului a explicat şi de ce l-a schimbat pe Gnohere cu Raul Rusescu, în minutul 65: "Am vrut să-l introduc pe Rusescu, pentru că este un atacant mai mobil. Ruse de când a intrat a făcut-o bine".

Dică a vorbit apoi despre meciul următorul, cel cu FC Botoşani, dar a ţinut să facă o precizare în privinţa înfrângerii cu Sepsi: "La Sfântu Gheorghe a fost un accident. Botoşani e o echipă în creştere, după venirea lui Liviu Ciubotariu, trebuie să avem aceeaşi atitudine bună ca în această aseară".

Formaţia FCSB a învins, luni seară, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, scor 2-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-o partidă din etapa a 19-a a Ligii 1. Meciul ar fi trebuit să se dispute duminică, de la ora 20.00, dar a fost amânat pentru luni din cauza ceţii. Au marcat Florin Tănase ’41 şi Lucian Filip ’77.

Afla mai multe despre: dicafcsbviitorul 

viewscnt
Articole similare