Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Dică face haz de necazul lui Teja. Fostul antrenor al FCSB-ului a declanşat hohote de râs în direct cu o replică genială

VIDEO | Dică face haz de necazul lui Teja. Fostul antrenor al FCSB-ului a declanşat hohote de râs în direct cu o replică genială

Fotbal intern

Nicolae Dică a făcut o glumă care a stârnit amuzamentul general în platoul Telekom Sport, cu privire la rolul pe care antrenorul îl joacă, în general, la FCSB.

Totul a plecat de la observaţiile făcute de consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin, care nu îşi explică o anumită schimbare făcută de Mihai Teja în meciul cu Viitorul. Este vorba despre înlocuirea lui Florinel Coman cu Filipe Teixeira, la câteva minute de la startul reprizei secunde.

"El intră în repriza a doua, sunt trei ocazii în şase minute, la care participă el şi Junior Morais tot timpul. Şi după şase minute e scos, justificând că a jucat slab. Eu nu mai înţeleg nimic.

Iar în alea şase minute în care tu ai zis că te-ai decis să îl scoţi, atunci chiar te-ai decis, că după prima repriză nu erai foarte decis. Dar în alea şase minute chiar te-ai decis. Păi au fost cele mai bune minute ale lui din meci", a afirmat Andrei Vochin.

Apoi, expertul Telekom Sport a continuat: "Ăsta (n.r. - Mihai Teja), săracul, e într-o situaţie... Eu îl înţeleg, e într-o situaţie ingrată. Trebuie să spună ceva, dar...", moment în care moderatorul emisiunii Sport Report, Silviu Tudor Samuilă, a intervenit: "Bine, a fost şi omul ăsta (n.r. - cu referire la Nicolae Dică, prezent în platou) într-o situaţie ingrată...".

Iar replica lui Nicolae Dică a fost savuroasă. "Da, dar eu le dădeam bine pentru presă!", a spus fostul tehnician al FCSB-ului, spre amuzamentul general.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta