Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică îl taxează pe Stoican, după ce antrenorul Iaşiului a răbufnit la conferinţa de presă: "Asta mi-aş dori!"

VIDEO | Dică îl taxează pe Stoican, după ce antrenorul Iaşiului a răbufnit la conferinţa de presă: "Asta mi-aş dori!"

Superliga

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, este de părere că omologul său de la Poli Iaşi, Flavius Stoican, a jucat teatru la conferinţa de presă premergătoare partidei din Liga 1. Meciul Poli Iaşi - FCSB se joacă duminică, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 1.

"Se întâmplă asta la fiecare echipă pe care noi o întâlnim, mi-aş dori ca aceste declaraţii să fie date şi înainte de alte jocuri. Înainte de jocurile cu noi îi mâncăm, îi facem, îi urcăm pe garduri. Trebuie să muşcăm noi din adversar.

Într-adevăr am pierdut campionatul acolo dar trebuie să ne gândim că anul acesta este un nou început, un alt obiectiv pus în joc, pe care noi trebuie să îl îndeplinim şi trebuie să mergem acolo să câştigăm", a spus Dică, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul vicecampioanei se aşteaptă, ce-i drept, la un meci dificil împotriva ieşenilor, care le-au interzis "roş-albaştrilor" visul de a cuceri campionatul în sezonul trecut.

"O partidă importantă pentru noi, întâlnim un adversar bun, care anul trecut ne-a pus mari probleme, o echipă care îşi doreşte să intre în play off. Întotdeauna am avut meciuri dificile cu ei, mai ales în deplasare.

Ne doream să avem un joc pe un teren mai bun, pe care să putem să avem o construcţie bună, o posesie bună şi sper ca la ora jocului terenul să fie cât de cât OK.

Cred că va fi foarte greu, mai ales că va fi şi foarte frig la ora jocului, dar trebuie să fim pregătiţi pentru orice teren, pentru orice vreme, de asta spun că trebuie să fim concentraţi pe acest joc. 

Va fi un meci de luptă şi trebuie să luptăm pentru a câştiga cele trei puncte. Îmi este teamă pentru că am avut multe accidentări în această perioadă, când nu avem accidentări, avem suspendaţi, parcă aştepţi la fiecare etapă să vină ghinionul peste noi. Nu avem ce să facem, trebuie să mergem înainte cu cei pe care îi avem 100% pregătiţi pentru acest joc", a mai spus Dică.

Afla mai multe despre: dicastoicanconferinta 

viewscnt
Articole similare