Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică nici nu vrea să audă de lovituri de departajare: "N-am exersat nimic la antrenamente"

VIDEO | Dică nici nu vrea să audă de lovituri de departajare: "N-am exersat nimic la antrenamente"

FCSB

Comentarii

După 0-0 în meciul tur din Croaţia, FCSB şi Hajduk Split se reîntâlnesc, de această dată pe Arena Naţională. Meciul pentru calificarea în play-off-ul Europa League se joacă joi, de la ora 21:30.

"O partidă foarte importantă pentru noi, cu un adversar foarte dificil. În tur a fost foarte greu, un meci de luptă şi cred că la fel va fi şi în meciul de mâine seară. Ei sunt foarte buni la fazele fixe, fiind jucători foarte înalţi, jucători cu talie. La Split am reuşit să-i ţinem, iar mâine seară trebuie să le dăm cât mai puţine faze fixe. Ştim că sunt periculoşi.

Dacă vom face ce am făcut la Mediaş, în repriza a doua, cu siguranţă, vom avea mult mai multe ocazii decât în tur.

La Split a fost un meci de luptă şi am văzut din partea băieţilor dorinţă şi atitudine. Am reuşit un egal, zic eu, bun, în deplasare. Hajduk e o echipă bună, de tradiţie, cu jucători valoroşi. Oricând jucătorii din faţă pot avea o execuţie. Mă refer la Ivanovski, Said, Barru sau Caktas sunt jucători importanţi pentru ei care pot face diferenţa.

Nu am exersat loviturile de departajare. Exersam în trecut la antrenament şi cei care băteau cel mai bine la antrenament, ratau în meciul oficial. Am încredere în jucători, pentru că sunt jucători care bat foarte bine de la 11 metri" , a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: europa leagueplay offfcsbsteauacroatiahajduk split 

viewscnt
Articole similare