Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică nu-l iartă pe Alibec: "El 60-70 de minute nu face nimic". Cum vede absenţa atacantului Astrei la meciul cu FCSB

VIDEO | Dică nu-l iartă pe Alibec: "El 60-70 de minute nu face nimic". Cum vede absenţa atacantului Astrei la meciul cu FCSB

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, este de părere că absenţa atacantului formaţiei Astra Giurgiu, Denis Alibec, la meciul de duminică este un lucru bun pentru vicecampioană.

În ciuda conflictului pe care l-a avut cu atacantul de 27 de ani, Dică admite că Alibec este un fotbalist bun. Totuşi, antrenorul FCSB-ului a punctat că Alibec are multe momente în care dispare din joc.

"Va fi un meci foarte greu, pentru că e o echipă bună, o echipă care îşi doreşte să prindă play-off-ul, cu jucători cu experienţă.

Da, într-adevăr, Alibec este un jucător valoros, chiar dacă 60-70 de minute nu face nimic, poate să aibă o execuţie şi să marcheze un gol sau să dea o pasă bună, este un jucător important pentru ei. Cred că este bine că nu joacă el, dar vom vedea după meci dacă au fost bine sau nu", a spus Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă.

Meciul dintre FCSB şi Astra Giurgiu este programat duminică, de la 21:00, în etapa a 14-a a Ligii 1. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze se vor regăsi, ca de obicei, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dicaalibecfcsb 

viewscnt
Articole similare