Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică s-a enervat din nou: "Noi oricum nu lucrăm nimic la antrenamente! Stăm o zi, două zile nu venim..."

VIDEO | Dică s-a enervat din nou: "Noi oricum nu lucrăm nimic la antrenamente! Stăm o zi, două zile nu venim..."

Superliga

Comentarii

FCSB traversează cea mai bună perioadă din acest sezon în campionat şi are o serie de cinci meciuri fără înfrângere (singura remiză fiind înregistrată în derby-ul cu Dinamo, scor 1-1), însă Nicolae Dică se arată deranjat de criticile primite.

Fără să explice la cine se referă, Dică a răspuns ironic în momentul în care a fost întrebat dacă jucătorii săi s-au obişnuit cu antrenamentele pe terenul sintetic după ce au fost nevoiţi să se antreneze în ultimele zile pe această suprafaţă.

"Ne-am obşnuit (n.r. cu terenurile sintetice de antrenament) că oricum noi nu lucrăm nimic la antrenamente... Mai venim, stăm o zi... Două zile nu mai venim, ne întâlnim la meciuri. Că şi aşa nu se lucrează nimic la Steaua (n.r. ironic). Nu are importanţă... (n.r. cine l-a supărat)", a declarat Dică într-o conferinţă de presă.
 

Sepsi - FCSB, miercuri, 20:00, Telekom Sport 1

ACUM LIVE VIDEO | Conferinţa de presă ţinută de FCSB înainte de partida cu Sepsi! "MM Stoica se simte dezgustat!" Cine ar fi trebuit, de fapt, să câştige Balonul de Aur: "E blasfemie să nu-i dai trofeul" ---> http://bit.ly/2UeYZ8O EXCLUSIV | Standard, interesată de încă un român. Răzvan Marin confirmă: ”M-au întrebat de el!” Reacţia directorului sportiv al belgienilor ---> http://bit.ly/2rlR1NU VIDEO | "Ce zici, Horia, accepţi?" Tecău, pus în dificultate de Halep şi Begu: a început să transpire! "Vezi că totul e înregistrat" :) ---> http://bit.ly/2EbBJnb

Posted by Telekom Sport Romania on Tuesday, December 4, 2018

 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbantrenament 

viewscnt
Articole similare