Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică s-a hotărât în privinţa lui Alibec: "Aşa cred că e cel mai bine"

VIDEO | Dică s-a hotărât în privinţa lui Alibec: "Aşa cred că e cel mai bine"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică e pregătit să-i acorde o nouă şansă lui Denis Alibec. După ieşirea necontrolată din meciul de la Voluntari, atacantul roş-albaştrilor n-a făcut deplasarea la Hapoel Beer Sheva şi nu va face parte din lot nici la meciul cu ACS Poli Timişoara.

"Gândirea patronului este normală, pentru că îşi doreşte, cât timp investeşte bani, să şi producă bani. Am discutat cu el despre Alibec şi veţi vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Cu siguranţă, el va primi a doua şansă. Este un jucător important, a fost căpitanul echipei, joacă în echipa naţională şi este normal să primească o nouă şansă. Totul depinde doar de el. Momentan, se antrenează separat, dar voi avea o discuţie cu el în zilele următoare" ,a declarat Nicolae Dică.

"Exilat" şi el la echipa a doua, Cătălin Golofca a revenit în atenţia antrenorului. Mijlocaşul va fi în lot pentru partida cu ACS Poli Timişoara, care va fi duminică, în direct la Telekom Sport 1.

"Golofca se antrenează cu echipa, este în lot pentru meciul de duminică. Cu siguranţă, şi el va avea o şansă să joace şi să demonstreze că merită să fie la Steaua. Sper să revină la evoluţiile pe care le-a avut la Botoşani" , a continuat Dică.

 

Afla mai multe despre: fc voluntarifcsbsteuaacs poli timisoaradenis alibeccatalin golofcanicolae dica 

viewscnt
Articole similare