Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică se simte nedreptăţit şi arată cu degetul spre Dinamo: "Ce se spunea despre mine dacă jucătorii declarau asta!? Mă scoteau şi mă împuşcau aici!"

VIDEO | Dică se simte nedreptăţit şi arată cu degetul spre Dinamo: "Ce se spunea despre mine dacă jucătorii declarau asta!? Mă scoteau şi mă împuşcau aici!"

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică spune că simte nedreptăţit de modul în care este tratat de media şi de anumiţi specialişti din lumea fotbalului, care pun toate nereuşitele Stelei pe seama unor carenţe ale tehnicianului roş-albaştrilor.

Tehnicianul FCSB face o comparaţie cu ceea ce se întâmpla la Dinamo. După înfrângerea usturătoare cu Astra, scor 1-4, mai mulţi jucători ai roş-albilor au declarat că rezultatul dezastruos a venit şi ca urmare a faptului că indicaţiile lui Mircea Rednic nu au fost ascultate. Dică se întreabă cum ar fi fost criticat dacă era în poziţia lui Rednic.

"(n.r. Se spune că) Dică nu lucrează nimic la Steaua, Dică nu motivează, Dică nu poate să se impună la jucători, Dică nu face nimic la Steaua! M-am impus din prima zi când am venit la Steaua!

Văd cum se discută despre anumiţi antrenori şi cum se discută despre Nicolae Dică. Văd diferenţa. Mă uitam aseară, de exemplu. Mă gândesc dacă jucătorii mei ieşeau după meci şi spuneau că nu au respectat nimic din ceea ce le-am spus, că nu au făcut nimic, că trebuiau să facă, ce se spunea despre Nicolae Dică? Că nu poate să se impună, că nu poate să îi motiveze pe jucători, că nu poate să facă nu ştiu ce. Mai aveau puţin şi mă scoteau aici şi mă împuşcau, cred
", a declarat Nicolae Dică într-o conferinţă de presă.

ACUM LIVE | Conferinţa de presă ţinută de Nicolae Dică înainte de derby-ul cu CFR Cluj «Spovedania» lui Becali la final de an: "Le cer iertare tuturor!" Mesaj special pentru Hagi şi ce spune de articolul din CNN ---> http://bit.ly/2A7xDJa Filmare EXCLUSIVĂ | De aici a pornit totul! Ce le spune soţia lui Hanca fanilor dinamovişti: ”Bă, asta faceţi voi”. Ce se întâmplă imediat ---> http://bit.ly/2rQYNiJ OFICIAL | N-a profitat de ultima şansă dată de Rednic şi e OUT de la Dinamo. Jucătorul pus astăzi pe liber de "câini" ---> http://bit.ly/2QIIe7z

Posted by Telekom Sport Romania on Friday, December 21, 2018

 

Afla mai multe despre: nicolae dicaantrenorfcsbdinamorednic 

viewscnt
Articole similare