Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică se teme de înfruntarea cu Dorinel Munteanu: "Va fi foarte greu". Când revine Momcilovic şi un anunţ mare: "Şi-a prelungit contractul"

VIDEO | Dică se teme de înfruntarea cu Dorinel Munteanu: "Va fi foarte greu". Când revine Momcilovic şi un anunţ mare: "Şi-a prelungit contractul"

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a mărturisit că se aşteaptă la o partidă dificilă contra Concordiei Chiajna, formaţie pregătită de fostul internaţional Dorinel Munteanu.

"Întâlnim un adversar care are mare nevoie de puncte, nu a început bine campionatul. De la venirea lui Dorinel, arată altfel echipa. În bine, mă refer. Am văzut că au reuşit să câştige şi la Botoşani, ultimul joc acasă nu au pierdut.

Va fi un meci foarte greu, ştiţi că echipele când vin şi joacă cu noi au o altă atitudine. Şi mă aştept la un joc greu. Nu vom câştiga doar pentru că avem echipament frumos şi ne numim Steaua când intrăm pe teren. Sperăm să reuşim să câştigăm duelurile (n.r.  la fazele fixe), în primul rând, şi să nu le mai dăm ocazie adversarilor să marcheze", a declarat Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă.

Apoi, tehnicianul de 38 de ani le-a dat o veste mare fanilor privind situaţia golgheterului Harlem Gnohere. "Abia a semnat prelungirea contractului", a adăugat antrenorul FCSB-ului, care s-a referit şi la situaţia lui Marko Momcilovic: "Din discuţia pe care am avut-o cu doctorul, se pare că în trei săptămâni - o lună sperăm să fie apt de meci".

Meciul dintre FCSB şi Concordia Chiajna este programat duminică seară, de la 21:00, la Voluntari, în etapa a 11-a a Ligii 1. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site.

Afla mai multe despre: dicafcsbgnohere 

viewscnt
Articole similare