Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Dică, surprins de ultima mutare a CFR-ului: "Nu credeam că mai pot face asta"

VIDEO | Dică, surprins de ultima mutare a CFR-ului: "Nu credeam că mai pot face asta"

CFR Cluj

Comentarii

Fostul antrenor al vicecampioanei nu se aştepta ca Dan Petrescu să se mai întoarcă în Gruia în acest sezon. Nouă luni trecuseră de la plecarea antrenorului în China.

Nicolae Dică s-a bătut anul trecut la titlu chiar cu Dan Petrescu, iar bătălia s-a dat până în ultimul minut al play-off-ului. 
 
"Sincer m-a surprins revenirea lui Dan Petrescu. Nu mă aşteptam acum să mai vină. Atunci când au renunţat la Conceicao ştiam că vor să îl aducă pe Dan Petrescu, au făcut eforturi mari să îl aducă, nu au reuşit atunci. Nu credeam că îl mai pot să îl aducă. Dar cu eforturi mari se pare că au reuşit să îl aducă. Felicitări celor de la CFR. Cu siguranţă CFR va fi mai puternică cu Dan Petrescu. E un antrenor foarte bun, cu rezultate foarte bune şi în România şi în alte campionate în care a antrenat. Cei de la CFR vor fi mai puternici" este părarea lui Nicole Dică. 
 
 
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe