Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Diego Costa a întrecut orice limită. Gluma proastă făcută de atacant după Liverpool - Atletico Madrid

VIDEO | Diego Costa a întrecut orice limită. Gluma proastă făcută de atacant după Liverpool - Atletico Madrid
Comentarii

Atacantul lui Atletico Madrid, Diego Costa, a făcut o glumă proastă după ce echipa sa s-a calificat în sferturile Champions League, în faţa lui Liverpool.

VIDEO | Liverpool - Atletico Madrid 2-3 (Wijnaldum 43, Firmino 94 / Llorente 97, 105, Morata 120) (2-4)

Deţinătoarea Ligii Campionilor a fost eliminată în optimi. Liverpool a pierdut şi pe Anfield în faţa lui Atletico Madrid, scor 2-3. „Cormoranii” au condus însă cu 1-0, iar meciul a mers în prelungiri. Acolo, echipa lui Klopp a mai marcat o dată, dar gafele portarului Adrian i-au „îngropat” pe englezi.

Diego Costa, cunoscut pentru comportamentul său imprevizibil şi agresiv, a avut o nouă ieşire, în timp ce trecerea prin zona mixtă a stadionului Anfield. 

Reporterii l-au aşteptat pe Costa pentru ca acesta să ofere câteva reacţii, în urma celor 120 de minute de pe Anfield, dar atacantul a tuşit în direcţia lor, în timp ce zâmbea. Gestul său vine după ce specialiştii au făcut apel la măsuri de prevenţie şi protecţie, în urma pandemiei cu coronavirus. 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe