Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Diferenţa dintre FCSB şi CFR Cluj, dezvăluită de un fost jucător al "roş-albaştrilor": "Acolo există autoritate"

VIDEO | Diferenţa dintre FCSB şi CFR Cluj, dezvăluită de un fost jucător al "roş-albaştrilor": "Acolo există autoritate"

FCSB

Comentarii

Mihai Roman (34 de ani) a fost împrumutat de la FCSB la FC Botoşani şi, chiar dacă încă aparţine de gruparea "roş-albaştră", veteranul nu se ascunde să vorbească despre lucrurile care nu merg bine la vicecampioni.

Mijlocaşul de bandă, folosit mai mult fundaş de FCSB, a folosit situaţia lui Cătălin Golofca ca exemplu. Fotbalistul a fost transferat recent de CFR după o nouă perioadă bună la Botoşani, după ce în urmă cu mai bine de un an a trecut şi pe la FCSB.

"Acum s-a mai liniştit şi el şi cred că o să facă treabă. Bineînţeles, acolo nu o să poată să facă lucrurile pe care le-a făcut la FCSB, pentru că se ştie că Dan Petrescu are autoritate", a declarat Roman despre fostul său coleg. 

Doar o jumătate de an a rezistat Golofca la FCSB, fiind ispitit şi de tentaţiile din Bucureşti, dar şi de jocurile mai puţin convingătoare, a fost tras pe linie moartă de Gigi Becali şi trimis înapoi la Botoşani în iarna lui 2018. 

MIHAI ROMAN NU SE MAI ÎNTOARCE LA FCSB

Cedat sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon la echipa căreia Gigi Becali i-a plătit 400.000 de euro în schimbul său în urmă cu un an, Mihai Roman nu concepe să revină la FCSB. "Nu cred, nicio şansă!", spune mijlocaşul în vârstă de 34 de ani.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare