Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Din anii '60 nu a mai câştigat Dinamo trei titluri în Liga Naţională. ”Roş-albii” visează acum la un sezon de vis şi în cupele europene

VIDEO | Din anii '60 nu a mai câştigat Dinamo trei titluri în Liga Naţională. ”Roş-albii” visează acum la un sezon de vis şi în cupele europene

Handbal

Comentarii

Dinamo a câştigat al 15-lea titlu din istorie şi va juca din nou în Liga Campionilor la handbal masculin. În ultimele două sezoane, ”roş-albii” nu au reuşit să treacă de faza grupelor.

”Diferenţa a făcut-o apărarea şi portarul Saeid, care a prins o zi fenomenală, le mulţumesc jucătorilor, suporterilor care ne-au susţinut în meciul doi şi nu le-am pus cupa în Ştefan cel Mare”, a spus Constantin Ştefan la finalul partidei.

Pivotul Mocanu are un regret: că Dinamo n-a luat titlul încă din meciul doi. ”Noi ne-am dorit să câştigăm în sala noastră, nu s-a putut în meicul acela, am făcut foarte multe greşeli mă bucur că am câştigat aici şi mergem cu titlul în Ştefan cel Mare, ne aşteaptă mulţi suporteri la stadion am înţeles, să ne bucurăm împreu cu ei”, a spus Mocanu.

În schimb, pentru Steaua s-au împlinit zece ani de când nu reuşeşte să câştige titlul în Liga Zimbrilor.

”Din păcate mai aşteptăm un an. E greu să o iei de la capăt, e greu să cazi. Consdier că Steaua n-a căzut. Am pierdut o finală nu e nimic rău în asta”, a spus Stavrositu.

”Este o înfrângere dureroasă, trebuie să vedem ce am greşit anul acesta, am plecat la drum să imbunătăţim valoric această echipă. Cred că am făcut un salt mare, am jucat această finală şi nu ne-am făcut de râs şi astăzi rătarile 1 contra 1 au făcut diferenţa”,  a spus Ovidiu Mihăilă - antrenor Steaua.

Afla mai multe despre: handbal masculindinamo steaualiga zimbrilor,  

viewscnt
Articole similare