Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Din dragoste pentru U Cluj. Un suporter a venit de la Chicago în România pentru a fi alături de echipa favorită

VIDEO | Din dragoste pentru U Cluj. Un suporter a venit de la Chicago în România pentru a fi alături de echipa favorităgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Un român venit de la peste 8300 de kilometri se laudă că este unul dintre cei mai vechi suporteri ai Universităţii Cluj. Ionel Borşan este stabilit de peste 20 de ani la Chicago.

În prezenţa lui, Universitatea Cluj a disputat al doilea amical al iernii. A fost 5-0 cu Avântul Reghin. Pe 27 ianuarie, studenţii vor pleca în cantonament în Cipru.

"Prima dată am fost la un meci al Universităţii în 1959, când peluza nu exista, era o movilă de pământ şi tata m-a luat de mână şi m-a dus la Universitatea la meci. Din '59 până astăzi, U, eterna U este în inima şi în sufletul meu. Copiii mei şi nevasta zic că în afară de Universitatea nu ştiu nimic.

Stau de 20 de ani în Statele Unite, vin cam de două ori pe an, în general când sunt evenimente. Prezenţa mea acum aici este legată de Fed Cup, România - Rusia. Îmi pare rău că starurile echipei s-au retras de la echipă, dar o să o vedem pe Bara, pe Bogdan, vedem noua generaţie în care avem speranţe că o să ducă mai departe drapelul românesc.

Am o Toyota RAV roşie şi spatele maşinii mele este cu însemnele Universităţii şi drapelul României. Dar harta României în mijloc este simbolul U. Acum câteva luni am fost oprit de către un echipaj de poliţie din Chicago şi poliţistul mi-a cerut actele la control. Şi atunci mi-am dat seama că el mă întreabă în româneşte, nu în engleză. Şi zic eu dar ce s-a întâmplat? Domnule, vă caut de doi ani jumătate, vă urmăresc şi aş vrea să văd cine sunteţi pentru că maşina dumneavoastră spune totul" , a spus Ionel Borşan.

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare