Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Din nou 1-0. Golul lui Păun aduce victoria CFR-ului în deplasarea de la FC Viitorul

VIDEO | Din nou 1-0. Golul lui Păun aduce victoria CFR-ului în deplasarea de la FC Viitorul

Superliga

Comentarii

Liderul CFR Cluj a învins-o, în deplasare, cu 1-0, pe FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I. Alexandru Păun a marcat unicul gol al partidei în minutul 73.

CFR Cluj a revenit la patru puncte în fruntea Ligii I. S-a impus cu 1-0 pe terenul Viitorului, graţie reuşitei lui Păun din minutul 73. Meciul a fost unul cu mari emoţii pentru clujeni. Viitorul putea deschide scorul după doar 3 minute. În celălalt careu, Ioniţă a ratat incredibil din poziţie ideală.

Replica a dat-o acelaşi Drăguş, care nu a reuşit să prindă poarta din cinci metri. Viitorul a cerut şi penalty la intervenţia lui Bordeianu asupra lui Drăguş, dar Marius Avram a lăsat jocul să continue. În final, Viitorul a riscat totul pe cartea atacului, în speranţa unui gol egalizator. Acesta nu a mai venit, iar CFR a bifat a cincea victorie din tot atâtea meciuri cu Minteuan pe bancă, toate cu 1-0.


FC Viitorul - CFR Cluj 0-1
A marcat: Păun '73

Echipele de start:

FCViitorul: Cojocaru - Boboc, Ţâru, Ghiţă, De Nooijer - Houri, T. Băluţă, Vână - Calcan, I. Hagi, Drăguş
Rezerve: Tordai, Mladen, Casap, Rivaldinho, Vl. Achim, Ciobanu, Eric

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Boli, Vinicius, Camora - Deac, Bordeianu, Djokovic - Al. Ioniţă II, Omrani, Al. Păun
Rezerve: Collado, Peteleu, Lang, Hoban, Moutinho, Petrila, Bud

Min. 74 - GOOOOOOOOL CFR Cluj! Păun profită de o deviere perfectă a lui Djokovic şi deschide scorul pentru campioana României

Min. 57 - Ocazie uriaşă ratată de CFR Cluj! După o preluare excelentă, Ioniţă şutează pe direcţia lui Cojocaru, iar portarul Viitorului respinge în corner

Min. 30 - Lovitura de cap a lui Drăguş trece puţin pe lângă poarta lui Arlauskis

Min. 28 - Cojocaru intervine excelent şi respinge şutul lui Alexandru Ioniţă

Min. 3 - Început bun al echipei lui Hagi. Drăguş trimite peste poartă dintr-o poziţie bună


LIVE VIDEO | VIITORUL - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:30

După ce a provocat surpriza şi a învins-o, în prima etapă din playoff, pe FCSB, Hagi i-a pus gând rău şi campioanei CFR Cluj. În cele două partide disputate în sistemul regular, Viitorul şi CFR şi-au împărţit punctele. Interesant este că ambele echipe au câştigat în deplasare.

Astfel, Viitorul s-a impus la Cluj, scor 2-1, în timp ce CFR a câştigat la Ovidiu, scor 0-1.

Dacă vom reuşi să câştigăm, atunci toate echipele pot spera la orice. Ar fi extraordinar pentru noi. Vine pauza şi ne-am situa în lupta pentru primele locuri, pe acolo, pe sus. Nu pentru locul 1, că rămân totuşi cinci puncte şi sunt multe. Dar vom fi acolo pentru locurile 2-3. Putem să ne luptăm. Dacă vom câştiga cu CFR, atunci vom câştiga şi un loc în clasament.

Toţi jucătorii sunt apţi, toţi vor să joace. O să mă gândesc să văd ce decizie voi lua. Va fi un meci frumos, simt asta în atmosfera de la echipă”, a spus Gică Hagi.

CLUJENII VOR VICTORIA

Mergem acolo clar cu gândul de a obţine cele trei puncte. Cu siguranţă, nu va fi un meci uşor. În toată această perioadă sunt numai meciuri grele. Au o echipă tânără, care aleargă foarte mult, o dinamică foarte bună, foarte bine organizaţi de la mijloc în sus. 

Trec printr-un moment bun, mai ales că au scăpat de playout, pentru că erau într-o situaţie în care puteau să ajungă acolo. Noi acordăm atenţie maximă tuturor jucătorilor împotriva cărora jucăm, aşa că, cu siguranţă, şi în cazul lui Ianis Hagi va fi la fel. Nu doar pe Ianis îl vom trata cu maximă siguranţă, ci pe toţi cei 10-11 jucători care o să fie în teren”, a spus Alin Minteuan, tehnicianul CFR-ului.

Afla mai multe despre: viitorulcfr cluj,  

viewscnt
Articole similare