Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Din nou decisiv! Mandzukic decide şi derbyul cu Roma. Victorie la limită pentru Juventus

 VIDEO | Din nou decisiv! Mandzukic decide şi derbyul cu Roma. Victorie la limită pentru Juventus

Serie A

Comentarii

Croatul a înscris golul victoriei cu Roma iar Juventus a obţinut al 16-lea succes din 17 meciuri jucate în campionat. Tot Mandzukic înscria şi în derbyul cu Inter, terminat tot cu o victorie scurtă a trupei lui Allegri.

 

FINAL | Juventus - AS Roma 1-0 (Mandzukic '35)

Min 90+1 GOOOL anulat Juventus: Reuşita lui Douglas Costa nu este validată din cauza unui fault în faza premergătoare făcut de Matuidi 

Min 35 GOOOOL Juventus: Mandzukic deschide scorul pentru campioana Italiei, 1-0

Echipele de start 

Juventus: Szczesny - De Sciglio, Chiellini, Bonucci, Alex Sandro - Bentancur, Pjanic, Matuidi - Cr.Ronaldo, Dybala, Mandzukic  

AS Roma: Olsen - Santon, Manolas, Fazio, Kolarov, Florenzi - Cristante, Nzonzi, Zaniolo - Under, Schick 


Duelul de astăzi le găseşte pe cele două rivale în posturi total diferite. Juventus se îndreaptă cu paşi mari spre un nou titlu, al optulea consecutiv şi al 35-lea din istorie. Este pe primul loc şi a luat deja un avans de opt puncte faţă de principala urmăritoare. De cealaltă parte, AS Roma este doar pe poziţia a 7-a, la egalitate cu ultima echipă din zona cupelor europene şi la opt puncte în spatele podiumului.

Juventus are parte de un sezon de vis în Serie A, după ce a pierdut doar două puncte în primele 16 etape. S-a întâmplat în meciul cu echipa lui Ionuţ Radu, Genoa, scor 1-1. În rest, 15 victorii, în care echipa a marcat 33 de goluri şi a primit doar opt. Echipa are acum o serie de şapte victorii consecutive, iar în ultimele cinci nu a mai primit niciun gol. A fost 2-0 cu AC Milan, 2-0 cu SPAL, 3-0 cu Fiorentina, 1-0 cu Internazionale şi 1-0 cu Torino.

AS Roma are parte de un sezon de coşmar, în care a înregistrat doar şase victorii. În rest, şase remize şi patru înfrângeri, care au lăsat echipa în afara locurilor de cupe europene. În ultima etapă, echipa lui Eusebio di Francesco a învins-o cu 3-2 pe Genoa şi a pus capăt seriei de trei meciuri fără victorie. Seria începuse cu eşecul de la Udinese, scor 0-1, şi a continuat cu remizele cu Internazionale şi cu Cagliari, ambele încheiate cu acelaşi scor, 2-2. În deplasare, capitolinii au o singură victorie în ultimele şapte meciuri, 2-0 cu Empoli. În rest, au fost trei remize şi trei înfrângeri.

 

Afla mai multe despre: telekom sportitaliaas romajuventustorino 

viewscnt
Articole similare