Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Din nou pe loc de play-off după 12 etape, roş-albaştrii au pornit cursa de urmărire a CFR-ului: "Suntem ca în desenele animate". Cu cine îşi compară echipa Narcis Răducan

VIDEO | Din nou pe loc de play-off după 12 etape, roş-albaştrii au pornit cursa de urmărire a CFR-ului: "Suntem ca în desenele animate". Cu cine îşi compară echipa Narcis Răducan

FCSB

Comentarii

Directorul sportiv al FCSB consideră că echipa sa a intrat în rolul lui Fulger McQueen după ce s-a trezit la un moment dat pe ultimul loc al clasamentului.

FCSB a ajuns pe locul cinci după a doua victorie în faţa lui Hermannstadt în acest sezon. Iar dacă sezonul regulat s-ar fi terminat acum, vicecampionii ar fi la doar trei puncte distanţă în spatele ardelenilor de la CFR Cluj. 

"Suntem precum Fulger McQueen, din Cars, am plecat de pe ultimul loc şi venim tare din urmă. Să vedem până unde reuşim. Sunt încă multe jocuri de jucat şi doar prin această atitudine putem aduna puncte şi putem să ne apropiem de locul la care visăm, acela de a ne bate pentru campionat" a spus Narcis Răducan la finalul jocului de la Târgu Mureş.
 
În sezonul trecut, FCSB a început play-off-ul la două puncte în spatele rivalei al titlu. La această diferenţă se poate ajunge şi acum dacă echipa lui Dan Petrescu mai face paşi greşiţi. 
 
"Sigur că indirect nu ne deranjează, dar ne-am educat să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut. Ei au şi meciurile de Europa League, sigur că se va aduna şi la ei foarte multă încărcătură fizică. Dacă noi vom evolua cum am făcut-o în această seară, sunt convins că în primăvară putem vorbi din nou de o luptă frumoasă la titlu cu CFR şi probabil cu Viitorul şi Craiova, alte două echipe foarte bune" adaugă oficialul. 

Afla mai multe despre: fcsbnarcis răducanfulger mcqueen 

viewscnt
Articole similare