Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Din nou, Stanciu!! Românul a marcat pentru Slavia Praga în derby-ul cu Plzen. Prima reacţie: ”Ne-am dorit să îl încheiem anul cu o victorie”

VIDEO Din nou, Stanciu!! Românul a marcat pentru Slavia Praga în derby-ul cu Plzen. Prima reacţie: ”Ne-am dorit să îl încheiem anul cu o victorie”

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu a deschis scorul în derby-ul Viktoria Plzen - Slavia Praga. A fost golul prin care Slavia a câştigat partida din deplasarea de pe Doosan Arena

Lui Stanciu îi merge de minune în Cehia. După ce a reuşit o super pasă de gol etapa trecută, internaţionalul român a marcat în derby-ul cu Viktoria Plzen.

Pe Doosan Arena din Plezen, Stanciu a marcat în minutul 26 pentru echipa sa şi a deschis scorul. Slavia Praga este lider în Cehia cu şase puncte peste locul 2, Jablonec. Plzen este doar pe locul 9, cu 20 de puncte. 

”Suntem foarte fericiţi pentru că este ultimul meci al anului. Ne-am dorit să îl încheiem anul cu o victorie. Desigur că nu este orice meci, este unul special împotriva celor de la Plzen. Ştim că trebuie să venim aici şi să muncim de două ori mai mult, decât în alte meciuri. este dificil să jucăm aici . Faptul că am câştigat face să fie şi mai dulce acest succes  deoarece este pe terenul lor şi suntem feirciţi. Mă rugam să mă vadă şi să îmi dea mingea. Mă temeam că nu se uită, însă m-a văzut, mi-a dat o mingea perfectă şi eu doar am terminat. Aşa că este 50-50. A fost o pasă fantastică din partea lui. Acum tot ce fac, eu şi soţia, facem pentru ea, deoaree este un sentiment minunat să fii părinte. Acum suntem fericiţi şi tot ce facem facem pentru ea” a declarat Stanciu, după meci.

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare