Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Din tată în fiu. Beckham Jr calcă pe urmele lui David. Tânărul a adus victoria echipei sale la ultima fază. Cum a reuşit să marcheze

VIDEO | Din tată în fiu. Beckham Jr calcă pe urmele lui David. Tânărul a adus victoria echipei sale la ultima fază. Cum a reuşit să marcheze

Premier League

Comentarii

Romeo Beckham a marcat primul său gol pentru Brentford

În vârstă de doar 20 de ani, tânărul atacant a semnat un contract cu Brentford în luna ianuarie, înţelegere ce este valabilă pentru şase luni. Romeo a început din postura de rezervă meciul cu Wealdstone din National League, al cincilea eşalon valoric din Anglia. ”Albinele” au câştigat meciul cu 3-2, graţie reuşitei lui Romeo Beckham, din ultimul minut de prelungire.

VIDEO cu golul lui Beckham Jr

 

”Romeo este un fotbalist foarte bun. Are un nume (n.r. Beckham) care este sonor în întreaga lume. Este tehnic şi poate juca pe mai multe poziţii, lucru ce este încântător pentru un antrenor. Inter Miami, fostul lui club, ne-a rugat să avem grijă de el, să se dezvolte într-un mediu cât mai favorabil lui, iar asta vom şi face. Nu cred că îl putem compara cu tatăl său”, a declarat Thomas Frank, antrenorul lui Brentford.

Romeo Beckham nu este la prima experienţă în Anglia. Fiul lui David Beckham şi-a făcut junioratul la Academia lui Arsenal, iar mai apoi, a evoluat pentru Inter Miami, club patronat de tatăl său.

Afla mai multe despre: beckhambrentford 

viewscnt
Articole similare