Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo a demolat-o pe CSM Bucureşti în derbiul din Liga Zimbrilor. Jucătorii au făcut show alături de fani la final

VIDEO | Dinamo a demolat-o pe CSM Bucureşti în derbiul din Liga Zimbrilor. Jucătorii au făcut show alături de fani la final

Handbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti a câştigat de o manieră categorică derbiul cu CSM Bucureşti, restanţă din etapa a 9-a a Ligii naţionale de handbal masculin. S-a terminat 28-20 pentru câini.

CSM Bucureşti a părut o echipă de amatori în prima repriză a duelului cu Dinamo. Tigrii au marcat doar şase goluri în primele 30 de minute ale meciului, iar la cabine au intrat în dezavantaj de zece goluri - 16-6. În partea a doua, Dinamo a ridicat piciorul de pe acceleraţie, iar finalul i-a prins în avantaj de numai opt puncte. S-a terminat 28-20 pentru câini, care au fost susţinuţi din tribune şi de căpitanul echipei de fotbal, Dan Nistor.
În  urma rezultatului, CSM Bucureşti a pierdut şefia clasamentului din Liga Zimbrilor. HC Dobrogea Sud Constanţa este noul lider al campionatului, cu două puncte avans faţă de CSM. Dinamo a urcat pe patru, la şase lungimi în spatele primei poziţii.

Constantin Ştefan, antrenor Dinamo: Aveam nevoie de un meci de acest gen. Se pare că băieţii, în meciurile mai uşoare, nu se concentrează la fel cum s-ar concentra la un meci de un asemenea nivel. Ştim cu toţii că am început noul an cu deficit de puncte, nici nu am început bine. Nu ştiu dacă am fost într-o pasă neagră. În schimb, tratăm meciurile cu altă concentrare, în funcţie de adversarul pe care îl avem în faţă. 
Dan Savenco, Dinamo: Cred că diferenţa putea fi chiar mai mare. În a doua parte am început iar să ne relaxăm, ceea ce nu aveam nevoie. Noi trebuie să jucăm 60 de minute în acelaşi ritm, pentru că avem nevoie de puncte, nu trebuie să slăbim deloc. Ne apropiem de prima poziţie, acolo unde ne este locul. Din păcate am pierdut acele meciuri unde nu ne aşteptam şi acum trebuie să alergăm după puncte. Din păcate noi ne-am făcut campionatul greu.
Daniel Bera, CSM Bucureşti: Ne aşteptam la un meci aşa de greu, numai că nu ne aşteptam să avem o formă atât de proastă, să începem meciul atât de rău. Ce pot să mai spun după un meci ca ăsta? Felicit echipa Dinamo, a făcut un meci bun. Au fost mai buni ca noi, noi mai avem de muncit. Ne pare rău că nu am putut să câştigăm şi să rămânem pe prima poziţie, dar asta este. Nu e final de campionat, mai sunt multe meciuri.
Ionuţ Ramba, CSM Bucureşti: A fost un derby al campionatului, dar din păcate Dinamo a fost mult mai bună decât noi, la toate capitolele. Noi mai avem foarte mult de muncit, nu ne aşteptam la un asemenea meci. Eu zic că am făcut un meci dezamăgitor, dar nu avem ce să facem, aşa este în sport. Felicit echipa Dinamo, au fost mult mai motivaţi şi mult mai buni decât noi astăzi.
 
Pe dinamovişti îi aşteaptă acum o deplasare la Bacău, ultimul test înaintea dublei cu Sporting Lisabona din playoff-ul VELUX Champions League. Meciul tur este programat pe 23 februarie, în Portugalia, iar returul va avea loc cinci zile mai târziu, în Sala Dinamo. Ambele meciuri vor fi în direct la Telekom Sport.
 
 
 

Afla mai multe despre: dinamocsm bucurestiliga zimbrilorhandbalderby 

viewscnt
Articole similare