Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo a învins-o pe Hermannstadt şi scapă din zona roşie! FCSB este noua lanternă roşie a Ligii 1

VIDEO | Dinamo a învins-o pe Hermannstadt şi scapă din zona roşie! FCSB este noua lanternă roşie a Ligii 1

Dinamo București

Comentarii

În ultimul meci din etapa cu numărul 7, Dinamo a învins cu 3-0 FC Hermannstadt, pe teren propriu.

Dinamo a trimis-o pe FCSB pe ultimul loc în Liga I, după victoria obţinută cu Hermannstadt. Piscitelli a fost omul meciului pentru alb-roşii. 
Sibienii şi-au creat prima mare ocazie, dar italianul şi-a salvat echipa de la un gol ca şi făcut. Dinamoviştii nu au ratat când au ajuns în careu: Denis Ciobotariu a marcat primul său gol în Liga I. 
Oaspeţii s-au jucat în continuare cu ocaziile, dar Piscitelli a fost de netrecut. Hermannstadt nu a putut să marcheze nici de la punctul cu var: portarul lui Dinamo a apărat penaltyul executat de Caiado. Şi dinamoviştii au primit 11 metri, dar Nistor nu a ratat şi a făcut 2-0.
Scorul final a fost stabilit de Klimavicius. 3-0 pentru Dinamo, care a urcat pe locul 10 în clasament. 
 

VIDEO | Dinamo - Hermannstadt 3-0
Au marcat: D. Ciobotariu 19', Nistor 65', Klimavicius 74'

ECHIPELE DE START

DINAMO: Piscitelli - Corbu (Grigore), Popescu, Klimavicius, Ciobotariu - Fabbrini (Bru), Filip, Nistor - Neicuţescu, Montini (Popa), Sorescu
Rezerve: Straton, Bejan, De Moura, Mihaiu
Antrenor: Dusan Uhrin Jr. 

HERMANNSTADT: Pop - Oprut (Buşu), Stoica, Diarrassouba, Măţel - Caiado Dias, Santos Pires - Cordea (Sîntean), Joalisson, Petrescu (Yazalde) - Debeljuh 
Rezerve:
Rodrigues Novo, Luchin, Dâlbea, Pinto, Blănaru
Antrenor: Costel Enache

Min. 74: GOOOL Dinamo! Klimavicius înscrie cu o lovitură de cap. 

Min. 65: GOOOL Dinamo! Dan Nistor transformă penalty-ul. 

Min. 64: Penalty Dinamo! Daniel Popa obţine lovitura de pedeapsă pentru echipa sa. 

Min. 56: Apară Piscitelli! Caiado a ratat de la 11 metri. 

Min. 55: Penalty pentru Hermannstadt! Mihai Popescu primeşte cartonaşul galben după ce şi-a tras un adversar în careu. 

Min. 30: Hermannstadt se joacă cu ocaziile. Măţel a centrat în mijlocul careului, dar Pires nu a fost în stare să trimită mingea în poartă. 

Min. 28: Ocazie Hermannstadt! Incursie bună a lui Măţel, mingea a ajuns la Cordea, care a şutat în forţă, iar Piscitelli a avut o nouă paradă. 

Min. 22: Mihai Popescu, aproape de autogol.  Caiado a centrat, iar apărătorul dinamovist a deviat, necontrolat, balonul. 

Min. 19: GOOOL Dinamo! Denis Ciobotariu înscrie cu o lovitură de cap. Greşeală a debutantului din poarta oaspeţilor, Pop. 

Min. 16: Ocazie Hermannstadt! Debeljuh, cu o lovitură de cap, trece pe lângă deschiderea scorului. Paradă Piscitelli. 

A început meciul. 


Cu o singură victorie în primele şase runde ale campionatului, Dinamo caută victoria şi doar victoria în partida cu FC Hermannstadt. Sibienii au rămas cu antrenorul Costel Enache pe bancă, după ce tratativele cu Gigi Becali şi FCSB au picat. La Dinamo, principala noutate este transferul lui Diego Fabbrini, italianul adus în această săptămână de la CSKA Sofia.

6 goluri în 6 etape au marcat ”câinii”, patru dintre ele fiind reuşite pe teren propriu. Sibienii au două victorii în actuala stagiune, una dintre ele împotriva Craiovei lui Corneliu Papură. FC Hermannstadt e pe locul 9 în campionat, în timp ce Dinamo ocupă doar locul 14.

LIVE VIDEO | Dinamo - FC Hermannstadt, luni de la ora 21:00 la Telekom Sport 1

La ultimul meci jucat între cele două echipe pe terenul lui Dinamo, bucureştenii s-au impus cu 2-0. Sibienii nu au câştigat niciodată sub denumirea de FC Hermannstadt în faţa câinilor. Au smuls două remize, ambele pe teren propriu.

La Cluj, Ovidiu şi cu FCSB, Hermannstadt nu a obţinut niciun punct, dar a marcat în schimb 5 goluri, trei dintre ele contra echipei lui Gigi Becali.

Afla mai multe despre: dinamohermannstadtlive video 

viewscnt
Articole similare