Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo a pierdut partida cu Ademar Leon, deşi la pauză conducea la două goluri

VIDEO | Dinamo a pierdut partida cu Ademar Leon, deşi la pauză conducea la două goluri

Handbal

Comentarii

Dinamo a scăpat printre degete o victorie istorică în Liga Campionilor, în deplasarea de la Ademar Leon.

„Câinii” au avut o primă repriză excelentă. Au revenit de la o diferenţă de patru goluri pentru a intra în avantaj la cabine, 14 la 12. Startul părţii a doua a fost unul de coşmar pentru echipa lui Constantin Ştefan, iar Ademar s-a dus din nou la patru goluri. Dinamoviştii au avut forţa să mai revină o dată şi s-au apropiat din nou la un gol. Nu a fost însă de ajuns. Finalul le-a aparţinut spaniolilor, care s-au impus în final cu 31 la 28. Pentru Dinamo urmează acum duelul de acasă cu Wacker Thun.

Pentru Dinamo au marcat Negru 4 goluri, Gavriloaia 4, Komogorov 4, Kuduz 4, Bannour 3, Szasz 2, Acatrinei 2, Alouini 2, Zulfici 1, Savenco 1, Şandru 1, iar de la Ademar s-au remarcat Gutierrez, Moreira şi Perez Arce, cu câte 5 reuşite.

În aceeaşi etapă, Wacker Thun - Riihimaen Cocks 26-26, iar ultima dispută este programată duminică, între Elverum Handball  Wisla Plock.

Dinamo a debutat în grupa D cu o victorie, 26-24 cu Elverum, iar în etapa viitoare, în 26 septembrie, va juca pe teren propriu, cu Wacker Thun.

Potrivit regulamentului competiţiei, din grupele A şi B, superioare valoric, prima clasată se califică direct în sferturile competiţiei, iar echipele de pe locurile 2-6 ajung în optimi, unde se vor afla şi două echipe din grupele C şi D, inferioare valoric.

Şase câştigătoare din optimi se vor alătura în sferturi câştigătoarelor grupelor A şi B, pentru cele patru locuri din semifinale.

Meciurile din optimi vor avea loc între 20-21 martie 2019, cele din sferturi între 24 aprilie şi 5 mai, iar Turneul Final Four în 1-2 iunie.

În sezonul trecut, Dinamo Bucureşti nu a reuşit să treacă de faza grupelor.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este echipa Montpellier HB.

Afla mai multe despre: dinamohandballiga campionilor 

viewscnt
Articole similare