Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo a plecat astăzi în cantonament. Neagoe: ”Avem planuri măreţe”. Antrenorul ”câinilor” anunţă cinci transferuri

VIDEO | Dinamo a plecat astăzi în cantonament. Neagoe: ”Avem planuri măreţe”. Antrenorul ”câinilor” anunţă cinci transferuri

Fotbal

Comentarii

Dinamo a plecat în Spania, unde va efectua un cantonament de pregătire la Marbella Football Center în perioada 24 iunie - 4 iulie.

Venit de curând la echipă, în locul lui Mircea Rednic, Neagoe va avea şansa în cantonamentul din Spania să-şi cunoască mai bine jucătorii.

”Din păcate pentru ei, nu vor avea nicio zi liberă. Avem planuri măreţe, ne dorim să ne pregătim cât mai bine, deşi este o perioadă foarte scurtă. Sper să vină cât mai repede şi jucătorii pe care îi dorim şi cu care discutăm în acest moment.

Nu este deloc uşor. La nicio echipă nu este uşor. Contează foarte mult rezultatele. Atât timp cât ai rezultate, sunt toate lucrurile în ordine. Eu le pot promite fanilor dinamovişti că voi face tot ceea ce depinde mine pentru a echuipa să meargă în play-off. Nu vreau să mint şi să îi păcălesc pe suporterii lui Dinamo, pentru că sunt foarte mulţi, şi să vorbesc despre titlu, să vorbes despre Champions League, pentru că nu îmi stă în fire să fac declaraţii doar de dragul de a le face”,  a spus Neagoe la plecare în Spania.

Antrenorul ”câinilor” anunţă  cinci transferuri la echipă: ”Suntem în discuţii cu cinci jucători şi suntem foarte aproape să îi avem în zilele viitoare. Mi-aş fi dorit ca acest lucru să se întâmple îăn urmă cu o săptămână, dar acest lucru nu depinde numai de noi [...] Aştept cei cinci jucători cu care suntem în discuţii şi apoi puteam stabili planul. Sigur, îmi doresc ca Dinamo să joace ofensiv, să fie o echipă agresivă, să facă pressing, să alerge o sută de minute, nu 90 de minute".

În cantonamentul din Spania, dinamoviştii îşi vor măsura forţele cu Linfield FC, campioana Irlandei de Nord, Kilmarnock, formaţie de prima ligă scoţiană, şi Wigan Athletic, liga secundă din Anglia.

 

 

 

Afla mai multe despre: dinamoneagoe,  

viewscnt
Articole similare