Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo, agentul 000! CFR Cluj câştigă derby-ul cu Dinamo, iar ”câinii” rămân pe ultimul loc! Zero puncte, zero goluri, zero fotbal

VIDEO | Dinamo, agentul 000! CFR Cluj câştigă derby-ul cu Dinamo, iar ”câinii” rămân pe ultimul loc! Zero puncte, zero goluri, zero fotbal

Dinamo București

Comentarii

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 meciul cu Dinamo, iar dinamoviştii îşi ”consolidează” startul de sezon absolut ruşinos: zero victorii, zero puncte, zero goluri, zero fotbal.

Omrani, în minutul 82, a marcat singurul gol al meciului dintre CFR Cluj şi Dinamo. Atacantul a transformat, cu emoţii, un penalty acordat în urma faultului pe care Filip îl face, în careu, asupra lui Cestor.

Dinamo ajunge la un minim istoric, cu zero goluri marcate în primele trei meciuri, cu zero puncte adunate şi cu o prestaţie care nu dă nicio speranţă fanilor dinamovişti.

După un început bun de partidă, dinamoviştii s-au prăbuşit, treptat, iar gafele colosale din defensivă, în special ale lui Piscitelli au adus zâmbete printre fanii clujeni. Bejan, în minutul 57, a ratat singura ocazie a lui Dinamo din această partidă. Cu Moga şi Dănciulescu pe banca tehnică, alb-roşii n-au arătat mai nimic în ofensivă, acolo unde Montini n-a avut absolut nicio minge bună de jucat.

LIVE VIDEO | CFR CLUJ - DINAMO 1-0 (Omrani 82)

ECHIPELE DE START:

CFR CLUJ: Arlauskis - Butean, Cestor, Mureşan, Peteleu - Itu, Hoban, Luis Aurelio - Pereira, Costache, Păun

DINAMO: Piscitelli - Moura, Bejan, Grigore, Sin - Mrzljak, Răuţă, Filip - Sorescu, Montini, Moldoveanu

Min. 88: ROŞU CFR! Mailat vede al doilea galben şi e eliminat.

Min. 82: GOOOL CFR CLUJ! Omrani transformă, cu noroc, penalty-ul! Piscitelli nu reuşeşte să respingă, deşi ghiceşte colţul.

Min. 80: PENALTY PENTRU CFR! Filip şi Bejan îl faultează pe Cestor! Chivulete acordă penalty!

Min. 64: OCAZIE IMENSĂ CFR! Costache, cu jumătate de poartă goală, după o gafă a lui Piscitelli, trimite alături!

Min. 57: OCAZIE MARE DINAMO! Bejan, cu capul, din şase metri, trimite peste poarta lui Arlauskis!

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în Gruia.

Min. 35: Şutul lui Itu trece pe lângă poarta lui Piscitelli.

Min. 31: Piscitelli respinge din nou greşit, dar Păun, cu capul trimite peste poartă.

Min. 26: OCAZIE MARE CFR! Cestor, scăpat din marcaj, trimite cu capul, puţin pe lângă poarta dinamoviştilor.

Min. 24: Jocul este OPRIT, după ce fanii lui Dinamo au aruncat cu petarde în teren!

Min. 21: GAFĂ URIAŞĂ ÎN APĂRAREA LUI DINAMO! Piscitelli îl loveşte pe Sin, dar Luis Aurelio nu profită şi trage departe de poartă.

Min. 16: Şansă bună pentru CFR Cluj! Costache rămâne într-o poziţie periculoasă, dar Piscitelli iese bine şi respinge.

Min. 11: Arlauskis vede galben, după o criză de nervi la adresa lui Chivulete.

Min. 1: A început meciul.

UPDATE | Echipa Telekom Sport a aflat că Mihai Popescu, titular în meciul din etapa trecută, cu Universitatea Craiova, a fost lăsat în afara lotului pentru partida din această seară cu CFR Cluj.


După startul dezamăgitor de sezon, în care n-a obţinut nicio victorie în primele trei meciuri oficiale, CFR Cluj şi-a revenit. Campioana României a întors rezultatul din turul cu Astana şi s-a impus cu 3-1 pe propriul teren, apoi s-a distrat în deplasarea de la Academica Clinceni. Clujenii nu i-au dat nicio şansă nou promovatei şi au câştigat meciul disputat la Voluntari cu 4-1.

CFR Cluj - Dinamo, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, sâmbătă, de la 21:00

Înaintea partidei cu Dinamo, CFR a obţinut o altă victorie extrem de importantă. La jumătatea acestei săptămâni, echipa pregătită de Dan Petrescu a câştigat prima manşă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, 1-0, cu Maccabi Tel Aviv.

De partea cealaltă, Dinamo are parte de un start de sezon sub aşteptări. "Câinii" au fost umiliţi în deplasrea de la FC Viitorul, unde echipa lui Gheorghe Hagi s-a impus cu 5-0. Apoi, Dinamo a pierdut şi partida cu Universitatea Craiova, 0-2, partidă în timpul căreia Eugen Neagoe a leşinat şi a fost dus de urgenţă la spital. Cum antrenorul trebuie să ia o pauză şi să renunţe la orice altă activitate, pe banca dinamoviştilor va sta secundul Sebastian Moga la meciul cu CFR Cluj.

CFR Cluj - Dinamo, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, sâmbătă, de la 21:00

"Cel mai important este că Eugen se simte bine, o să aibă o perioadă, 2-3 săptămâni, o lună în care o să îşi ia o vacanţă probabil şi ne-a transmis să fim alături de echipă. M-am consultat şi cu el, am discutat despre antrenamente, pentru că nu poate să stea departe de echipă. 

Încă nu ştim ce se întâmplă la Dinamo, până la meciul cu CFR de echipă o să mă ocup eu cu staff-ul meu. După meciul cu CFR o să vedem ce decizie o să ia conducerea clubului. Normal că este o responsabilitate dar am încredere că băieţii o să arate altceva, o să aibă altă atitudine începând cu meciul ăsta" , a declarat antrenorul secund al lui Dinamo, Sebastian Moga.

Afla mai multe despre: cfr clujdinamo 

viewscnt
Articole similare