Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Botoşani 1-0. ”Câinii” se impun pe teren propriu şi rămân la un punct în spatele Gaz Metanului

VIDEO | Dinamo - Botoşani 1-0. ”Câinii” se impun pe teren propriu şi rămân la un punct în spatele Gaz Metanului

Superliga

Comentarii

Dinamo merge ceas în play-out. Câinii au bifat a patra victorie consecutivă, datorită unui gol marcat în finalul meciului cu Botoşani.

Mamoutou Ndiaye a înscris pentru prima dată în tricoul alb-roşu. Echipa lui Rednic a dominat în prima repriză şi a ratat cele mai mari ocazii. Papazoglou a fost cel mai aproape de gol. Moldovenii au replicat în actul secund. Fabrini l-a umilit pe Mallo cu un elastico senzaţional, dar fără rezultat pe tabelă. La poarta cealaltă, Sorescu a irosit o şansă imensă, dar Ndiaye a salvat situaţia. Dinamo - Botoşani s-a încheiat 1 la 0, iar câinii s-au răzbunat pentru cele două înfrângeri din sezonul regulat.

LIVE VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0 (N'Diaye 88')

ECHIPELE DE START:

Dinamo: Mandanda - Dussaut, Facundo Mallo, Grigore, Aliji - Zenke, N'Diaye, Nistor, Sorescu - Montini, Papazoglou

Botoşani: Fraisl - Patache, Miron, Burcă, Holzmann - Papa, Rodrigue - Fabbrini, Ongenda, Golofca - Fulop


FINAL

Min. 88 - GOOOOOOOOOL Dinamo! N'Diaye deschide scorul în Ştefan cel Mare

Min. 67 - Ocazie importantă pentru Botoşani! Ongenda scapă spre poarta lui Mandanda, dar şutul său nu prinde cadrul porţii

Min. 65 - Ocazie imensă pentru Dinamo! Sorescu nu a fost capabil să trimită mingea în plasă din şase metri

Min. 51 - Ocazie pentru Botoşani! Dribilng superb al lui Fabbrini. Italianul îi pasează apoi lui Papa, care nu reuşeşte să trimită mingea în poarta apărată de Mandanda.

Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 24 - Ocazie pentru Dinamo! Papazoglou se găseşte faţă în faţă cu Fraisl, dar nu izbuteşte să împingă mingea în poartă

Min. 14 - Ocazie pentru Botoşani! Fabrini îl găseşte foarte bine pe Papa, în centrul careului de 16 metri, însă acesta loveşte mingea ca un veritabil fudaş.

Min. 6 - Ocazie pentru Dinamo! Aliji, în situaţie de unu la unu cu Fraisl, pasează în centrul careului de 16 metri, la Montini, care şutează într-un adversar.

Min. 5 - Ocazie pentru Dinamo! Zenke este servit excelent de către Dussaut, însă şutul acestuia izbeşte un fundaş al moldovenilor şi se scurge în corner.

Min. 2 - Ocazie pentru Dinamo! ”Câinii” încep în forţă partida şi are prima ocazie de a marca în minutul doi, prin Dussaut

A început partida!


"O să fie o partidă destul de dificilă. Ştim cu toţii că Botoşani e o echipă omogenă şi o echipă organizată, dar avem avantajul că jucăm acasă şi avantajul formei. În ultimele meciuri noi am arătat mult mai bine decât ei. Şi avem de luat şi o mică revanşă. Ei ne-au cam spulberat ultimele speranţe la playoff.

Trebuia să-mi strici tu ziua, cu înfrângerea cu Botoşani. Şi acum am un os în gât. Nu ştiu dacă să-i zic revanşă, vreau să continuăm cu rezultate bune
", spune  Mircea Rednic.

Meciul din sezonul regulat, din Ştefan cel Mare încă îl urmăreşte pe Rednic. Atunci, Botoşani s-a impus cu 2-1 şi a redus spre zero şansele câinilor de a se califica în play-off.

"Aici la noi am avut impresia că obiectivul lor este doar să o blocheze pe Dinamo pentru că meicul următor cu Viitorul nu au mai avut aceaşi atitudine aceaşi răutate. pănă şi arbitrul şi-a schimbat maniera de arbitraj. A fost acelaşi arbitru", a declarat Mircea Rednic.

Iulian Dima a fost delegat la centru la partida Dinamo - FC Botoşani, meci din etapa a VI-a a play-out-ului Ligii I, programat luni, de la ora 21.00.

Bogdan Gheorghe şi Daniel Hulubei vor fi asistenţi la această partidă, iar Robert Dumitru, rezervă.

Observatori vor fi Alexandru Deaconu şi Valentin Mateescu.

Meciul Poli Iaşi - Concordia Chiajna, programat luni, de la ora 18.00, în aceeaşi etapă, va fi arbitrat de Iulian Călin, ajutat de asistenţii Gabriel Stroe şi Marius Badea şi de rezerva Cătălin Popa.

Observatori au fost delegaţi Marian Salomir şi Ion Căţoi.

Afla mai multe despre: dinamobotosanirednic 

viewscnt
Articole similare