Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo, caz pierdut! Vasile Miriuţă îi aşteaptă pe "câini" în play-out: "Acolo vor fi". Ce a mai putut spune despre transferul lui Dan Nistor

VIDEO | Dinamo, caz pierdut! Vasile Miriuţă îi aşteaptă pe "câini" în play-out: "Acolo vor fi". Ce a mai putut spune despre transferul lui Dan Nistor

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui FC Hermannstadt, Vasile Miriuţă, a vorbit despre primul meci de pregătire al echipei sale, despre Dinamo, pe care o aşteaptă în play-off, dar şi despre transferul lui Dan Nistor la U Craiova.

Vasile Miriuţă se aşteaptă ca Dinamo să nu se califice în play-off-ul Ligii 1 şi nu a dorit să facă multe comentarii despre fosta sa echipă: "Eu zic că acolo vor fi. Ne vom întâlni, sunt sigur 100%. Sincer, am antrenat acolo, dar chiar nu mă mai interesează ce e acolo. Sunt aici, la Sibiu, şi voi face tot ce depinde de mine ca să salvez echipa, ca şi anul trecut", a declarat Miriuţă.

Antrenorul a fost întrebat şi despre transferul lui Dan Nistor de la Dinamo la U Craiova, iar Miriuţă a acceptat varianta conducerii "câinilor": "E un jucător extraordinar, dar nu comentez. Dacă atâţia bani s-au dat pe el şi clubul a fost de acord... Ce să mai zic? Dacă au avut nevoie de bani.... Ce am citit, ce a declarat Bogdan Bălănescu, că nu luau licenţa... Nu au avut altă alternativă... Probabil dacă aveau alta mai bună, îl vindeau pe mai mulţi bani afară", a mai spus Miriuţă. 

Hermannstadt, înfrângere în primul meci de pregătire

Formaţia FC Hermannstadt a fost învinsă, marţi, cu scorul de 2-1, de echipa elveţiană F.C.Winterhur, în primul meci amical susţinut în stagiul de pregătire din Spania: "Suntem de trei zile aici. Am folosit două echipe astăzi, fiecare a primit şansa să joace. Pentru că de-aia avem jocurile astea de pregătire, să văd exact, când începe prima etapă, cu cine voi începe. Chiar dacă e amical, e frustrant în minutul 95 să iei un gol, mai ales că am avut posesia. Jucai minge lungă, nu se întâmpla nimic. Dar aşa e cu tinerii ăştia. Şi Vodă şi Buzan sunt tineri şi trebuie să mai înveţe", a declarat antrenorul sibienilor. 

Hermannstadt s-a întârit în această iarnă cu Alin Dobrosavlevici şi Adrian Bălan"Sunt doi jucători români, pe care ni i-am dorit cu toţii, şi eu şi conducerea. Mă bucur că au semnat cu noi şi sunt sigur că ne vor ajuta", a adăugat Miriuţă. 

Vasile Miriuţă visează la salvarea de la retrogradare

Tehnicianul român speră că va reuşi să redreseze situaţia la echipa din Sibiu, după ce a reuşit să o salveze de la retrogradare în sezonul trecut: "Sută la sută. Mă bazez pe mine, pe stafful meu, pe jucătorii pe care îi antrenez şi pe acest public minunat pe care îl avem şi care va fi şi anul ăsta al 12-lea jucător. Sper să nu fie ca anul trecut, pentru că nu e uşor. Dar, încă o dată, e bine că ne-am salvat. A fost foarte greu anul trecut, ştim cu toţii condiţiile, dar trebuie să îl uităm. Mai avem încă 18 jocuri, 14 plus 4, în care trebuie să facem tot ce depinde de noi ca să ne salvăm şi anul ăsta", a mai spus Miriuţă. 

 Deşi are o situaţie grea în clasament, Miriuţă crede că se poate lupta şi pentru Cupa României: "Sută la sută. Vom încerca să mergem cât mai departe. De-ar da Domnul să ajungem în finală... Apoi vom vedea". 

Afla mai multe despre: vasile miriutadinamohermannstadtvasile miriuta hermannstadtdan nistor 

viewscnt
Articole similare