Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Chindia 1-0. "Câinii" sparg gheaţa! Prima victorie din august încoace

VIDEO | Dinamo - Chindia 1-0. "Câinii" sparg gheaţa! Prima victorie din august încoace

Superliga

Comentarii

Dinamo a câştigat cu 1-0 meciul jucat pe teren propriu cu Chindia, în etapa a 19-a din Liga 1. E prima victorie a alb-roşiilor din august. Ultima oară, Dinamo a câştigat cu 3-2 în faţa Academicii Clinceni, pe 2 august.

LIVE VIDEO | Dinamo - Chindia 1-0 (Carp 62)

Echipele de start:

Dinamo: Iliev - Gluhakovic, Pinto, Grigore, Kainourgios - Răuţă - Carp, Borduşanu - SOrescu, Ivanovski, Vestenicky
Rezerve: Eşanu - Radu, Ehmann, Itu, Ţîră, Popa, Bani, Amzar, Nunic
Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Iacob, Roumpoulakou - Neguţ, Dulca, Popadiuc, Jipa - Popa, Florea
Rezerve: Moldovan - Şerban, Kocic, Corbu, Suciu, Matiş, Stoian, Martac, Cherchez

Min. 90+6 - Final de meci.

Min. 90+4 - Ocazie Chindia! Iliev scoate un şut excelent al lui Matiş!

Min. 83 - Penalty ratat! Daniel Popa trage în transversală şi ratează o lovitură de la 11 metri.

Min. 74 - Ocazie Dinamo! Ivanovski scapă singur spre poarta lui Căbuz, dar e ajuns din urmă. Totuşi, trage, dar Căbuz blochează.

Min. 62 - GOOOOLLLLLL DINAMO! Carp înscrie după ce trimite mingea în poartă, din interiorul careului, din careu.

Min. 60 - Ocazie Chindia! Popa scapă singur cu Iliev, dar trage în bară, apoi mingea-i revine, dar şutul său e moale, iar Iliev n-are emoţii.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45 - Pauză.

Min. 31 - Ocazie Chindia! Dublă ocazie! Iliev şi Ricardo Grigore salvează in-extremis de două ori, în momentele în care Neguţ şi Florea au şutat.

Min. 12 - Ocazie Chindia! Popadiuc încearcă un şut de la distanţă, pe lângă poarta lui Iliev.

Min. 5 - Ocazie Dinamo! Borduşanu centrează în careu, Ivanvoski trimite cu capul spre poartă, dar Căbuz a reuşit să scape fără gol.

Min. 1 - A început meciul.


19:23 - Avem echipele de start


Dinamo se află într-o situaţie dificilă, fiind pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 9 puncte acumulate. Antrenorul Chindiei Târgovişte, Emil Săndoi, vrea să scoată cât mai mult din meciul împotriva echipei din Ştefan cel Mare. 

De asemenea, Săndoi a declarat că echipa lui joacă mai bine în deplasare decât acasă, iar antrenorul dâmboviţenilor susţine că are nevoie de transferuri în această iarnă.

”Rezultatele au dus la o stare de tensiune acolo!”

”Dinamo nu este într-o perioadă fastă. Rezultatele au dus la o stare de tensiune acolo, din câte am înţeles. Pe noi ne interesează mai puţin ce se întâmplă la Dinamo. Pentru noi contează punctele care sunt puse în joc, şi nu doar mâine, ci la toate cele trei meciuri care ne-au rămas de jucat în acest an într-un timp foarte scurt”, a spus Emil Săndoi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Suntem dezavantajaţi din acest punct de vedere, vom juca din trei în trei zile. Terenurile vor fi grele, după ploile din ultimele zile. Ne propunem să scoatem cât mai multe puncte, băieţii s-au pregătit bine. Venim după rezultate mai puţin bune pe teren propriu, dar pozitive în deplasare, aspect care ne dă încredere.

Vor fi foarte importante punctele pe care le vom obţine în aceste meciuri, înainte de pauza de iarnă. Vom încerca să facem transferuri, pe posturile pe care le avem descoperite”, a mai spus Săndoi, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Afla mai multe despre: chindia-dinamo-emil săndoi 

viewscnt
Articole similare