Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Clinceni 0-1. Buziuc a dat lovitura, după o gafă în apărarea "câinilor". Elevii lui Uhrin încep play-out-ul cu stângul!

VIDEO | Dinamo - Clinceni 0-1. Buziuc a dat lovitura, după o gafă în apărarea "câinilor". Elevii lui Uhrin încep play-out-ul cu stângul!

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a început cu stângul play-out-ul. "Câinii" au pierdut cu Academica Clinceni, pe teren propriu. Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Buziuc, în minutul 71.

LIVE VIDEO | Dinamo - Clinceni 0-1 (Buziuc 71)

Echipele de start:

Dinamo: Piscitelli - Kostrna, Puljic (C), Grigore, Skovajsa - Lazăr, Răuţă, Filip, Fabbrini - Moldoveanu, Perovic

Rezerve: Straton, Popescu, Sin, Mihaiu, Mustafa, Popa, Montini


Clinceni: Miguel Santos - Kontoes, Nichita, Munoz, Dobrescu - Albu - Merloi, Vojtus, Cebotaru, Ion - Moussa
Rezerve: Vâlceanu, Fundu, Buziuc, Markovic, Matei, Pîrvulescu, Şut 

Min. 90+4: Final de meci. Dinamo, în genunchi la startul play-out-ului!


Min. 79: Ocazie Dinamo. Fabbrini trage tare din interiorul careului lui Miguel Santos, dar portarul Clinceniului apără.


Min. 71: GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL CLINCENI! Piscitelli greşeşte o degajare, mingea ajunge la Buziuc, care trage cu efect după ce avansează puţin, iar mingea se opreşte în plasa porţii lui Dinamo.


Min. 70: GOL ANULAT Dinamo! Perovic înscrie, după o pasă excelentă primită de la Lază, dar asistentul ridică fanionul pentru ofsaid.+


Min. 65. Ocazie Clinceni. Merloi trage din unghi, din interiorul careului dinamovist, dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Piscitelli.


Min. 49: Dublă ocazie Clinceni. Piscitelli degajează scurt şi fundaşii lui Dinamo greşesesc, cei de la Clinceni recuperează şi trag la poartă. Apoi, Piscitelli respinge în faţă, de unde Moussa reia, dar ratează uluitor, din cinci metri.


Min. 46: A început repriza a doua.


Min. 45+1: Pauză.


Min. 44: Ocazie Dinamo. Moldoveanu nu poate ajunge la minge, în interiorul careului, şi ratează şansa de a pune în pericol poarta lui Miguel Santos.


Min. 32: Prima ocazie notabilă a meciului. Dinamo a beneficiat de o lovitură liberă indirectă din marginea careului de şase metri al Clinceniului. Elevii lui Ilie Poenaru au făcut zid pe linia porţii, iar Perovic n-a putut înscrie. Mingea s-a oprit într-un jucător al Clincenciului, apoi a fost respinsă.


Min. 1: A început meciul.


Dinamo începe lupta din play-out cu Academica Clinceni, în Ştefan cel Mare, vineri, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1.

Dinamo a intrat cu 17 puncte în playout, cu trei mai puţine decât Viitorul Constanţa, prima clasată în acest moment în clasament. Academica Clinceni are 11 puncte şi este pe locul 13 în playout.

  •  LIVE VIDEO Dinamo - Academica Clinceni, vineri de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1

”Avem nevoie de cele trei puncte, pentru că acum se joacă pe trei puncte adevărate, de care avem nevoie pentru a urca în clasament. Perovic poate să joace, Perovic e pregătit să joace. Montini nu ştiu dacă va juca, voi decide mâine dimineaţă dacă e pregătit. Important pentru noi e să ne concentrăm la fiecare meci, nu doar cu Viitorul. Cu siguranţă, va fi un meci bun, dar am pierdut cu Sepsi, cu Hermannstadt, aşa că trebuie să ne concentrăm doar pe echipa noastră. Vrem să trecem de aceste două meciuri cu bine. Avem o ţintă, să terminăm pe primul loc în play-out şi e foarte importantă şi Cupa” a mărturisit antrenorul Duşan Uhrin Jr înainte de acest duel.

De cealălaltă parte, Ilie Poenaru se aşteaptă la un meci disputat, dar anunţă că echipa sa merge la victorie: ”Un meci greu, jucăm cu Dinamo, Dinamo e Dinamo, indiferent de situaţie rămân o echipă de tradiţie în România, care e în stare de rezultate foarte bune. Fac meciuri foarte bune, cu un antrenor foarte bun dar noi avem şansa noastră şi ne pregătim şi mergem să câştigăm, să luăm puncte. Nu ne-a dat nimeni şansa asta, nu a crezut nimeni că o să fim în stare să facem punctele astea şi pe lângă aceste puncte am făcut şi meciuri foarte bune. Se putea şi mai bine, am pierdut nişte puncte foarte uşor, cu mare uşurinţă”

  •  LIVE VIDEO Dinamo - Academica Clinceni, vineri de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1

Dinamo e pentru al treilea an în play-out-ul Ligii 1 şi, cu toate acestea, mijlocaşul Ioan Filipspune că obiectivele sunt câştigarea play-out-ului şi a Cupei României. Principala adversară a lui Dinamo la câştigarea play-out-ului e Viitorul, trupa luI Gică Hagi: ”"E o luptă pentru supravieţuire, din moment ce eşti în play-out înseamnă că poţi retrograda. Ar fi important ca noi să ne luăm măsuri, să nu avem această grijă a retrogradării. Vreau să ne concentrăm pentru anul acesta, să câştigăm play-out-ul şi să se facă o echipă competitivă pentru anul viitor. De trei ani s-a tot făcut şi tot în play-out se joacă din păcate. Viitorul a fost tot timpul în play-off, domnul Hagi lucrează foarte bine, noi suntem o echipă de tradiţie şi cumva devine un derby al play-out-ului” a mărturisit mijlocaşul ”câinilor”

Dinamo - Academica Clinceni este primul meci al ”câinilor” în playout-ul Ligii 1 din acest sezon. Partida este vineri, de la ora 20:30 la Telekom Sport 1.
 

Afla mai multe despre: dinamoacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare