Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo e de neoprit. După victoria cu Sporting, campioana României a câştigat şi derby-ul cu Steaua

VIDEO | Dinamo e de neoprit. După victoria cu Sporting, campioana României a câştigat şi derby-ul cu Steauagalerie foto

Handbal

Comentarii

Handbaliştii de la Dinamo au prins aripi după calificarea istorică în optimile Ligii Campionilor. Roş-albii au câştigat şi derby-ul cu Steaua, scor 23-22, şi şi-au luat astfel revanşa după înfrângerea din tur.

Clasament Liga Naţională:

"O victorie muncită, o victorie meritată, pot să spune că e o revanşă, pentru că la Chiajna am pierdut la un gol în ultima secundă. N-am avut suficient timp să recuperăm jucătorii şi lucrul acesta s-a văzut în multe momente, dar una peste alta, e o victorie care ne bucură" , a spus antrenorul lui Dinamo, Constantin Ştefan.

"Meciul a fost unul destul de greu, am întâlnit o echipă bună, într-adevăr, echipa momentului în handbalul european, aş putea spune. Frustrant pentru noi este că suntem în acest campionat, al nu ştiu câtelea meci pe care îl pierdem la un gol, asta e de fapt problema noastră. Înseamnă că pe undeva trebuie să mai lucrăm" , a declarat Marius Stavrositu.

"Am început greu şi am terminat greu, dar am terminat fericiţi. Nu s-a resimţit oboseala, doar un recul după acel meci, un recul mental. E greu să te motivezi la acelaşi nivel, chiar dacă e un derby.

Ne bucurăm pentru punctele acestea, pentru că sunt vitale în economia clasamentului şi cu atâ mai mult cu cât e un derby contra Stelei şi suporterii noştri, nu ştiu cum să zic, nu neapărat că pun ei presiune, dar pentru bucuria şi bunăstarea lor, trebuie să câştigăm" , a decalarat Răzvan Gavriloaia.

"A fost un meci foarte greu, e derby, derby-ul e altceva, nu e Champions League. A fost derby mare, aţi văzut atmosfera, a fost bună. Am jucat bine în prima repriză, pe atac şi pe apărare şi a jucat foarte bine Missaoui în poartă" , a spus Mousavi.

Afla mai multe despre: dinamosteaua 

viewscnt
Articole similare