Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Dinamo - FCSB | Reacţia lui Bogdan Vintilă după ce a văzut echipa de start a rivalilor! Ce a observat: "Se poate specula pe acea zonă"

VIDEO Dinamo - FCSB | Reacţia lui Bogdan Vintilă după ce a văzut echipa de start a rivalilor! Ce a observat: "Se poate specula pe acea zonă"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, a oferit ultima reacţie înainte de derby-ul Dinamo - FCSB.

Dinamo - FCSB, LIVE VIDEO, duminică, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

"Da, e o echipă nu neapărat ultraofensivă, ci care vreau să atace şi să se apere. Ne dorim să câştigăm, pentru că face parte dintr-o istorie lungă a derby-urilor, trebuie să câştigăm, le-am spus-o şi jucătorilor. Ne dorim să ne facem fericiţi suoporterii. Ştiu că FCSB are suporteri foarte mulţi şi ne bucurăm că acum vin la stadion şi vrem ca prin jocul nostru să-i aducem la stadion", a declarat antrenorul FCSB înainte de meci. 

Tehnicianul vicecampioanei a studiat echipa de start propusă de Dusan Uhrin şi a susţinut că fotbaliştii să-i ar putea profita în flancul stâng al adversarilor, acolo unde Andrei Sin a apărut. Fundaşul stânga nu a mai jucat din august 2019: "Bine, Sin e un jucător care nu a mai jucat de mult, se poate specula pe acea zonă, dar am pregătit mai multe variante de joc", a mai spus Bogdan Vintilă. 

 

Afla mai multe despre: bogdan arges vintiladinamo fcsbdinamofcsb 

viewscnt
Articole similare