Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Gaz Metan 2-0. "Dubla" lui Montini îi duce pe "câini" la un singur punct în spatele medieşenilor

VIDEO | Dinamo - Gaz Metan 2-0. "Dubla" lui Montini îi duce pe "câini" la un singur punct în spatele medieşenilor

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo s-a impus cu 2-0 în meciul cu Gaz Metan şi a venit la un singur punct în spatele medieşenilor. După nouă etape disputate, echipa lui Edward Iordănescu a rămas pe primul loc în play-out.

In Stefan cel Mare, golul a venit rapid, dar din offside. Marcatrul, NDiaye a oferit faza zilei: n-a stiut ca in Liga I nu exista VAR si a cerut asistenta video. Christovao si Montini au creat cateva secunde de fotbal ca-n Liga Campionilor: Angolezul a preluat superb si i-a pasat italianului care a deschis scorul cu un exterior de finete.

Montini a facut "dubla" pe final si a ajuns la 11 goluri in 19 meciuri jucate pentru Dinamo. A fost reusita care a sigilat victoria cainilor. Abia la 2-0 pentru, Gaz Metan a a vut o prima mare ocazie. Cretu a sutat surprinzator si l-a intins serios pe Mandanda.

Daussaut a fost eliminat cu 4 minute inainte de final. Dinamo a castigat fara probleme cu echipa lui Edward Iordănescu, 2-0, si s-a apropiat la un punct de medieseni.


Dinamo - Gaz Metan 2-0
A marcat: Montini '56, '80

Dinamo: Mandanda - Dussaut, D. Ciobotariu, Klimavicius, N. Aliji - I. Filip, N'Diaye - Montini, R. Jaadi, D. Sorescu - Christovao
Rezerve: I. Muţiu - Kabashi, I. Şerban, D. Popa, Măgureanu, F. Mallo
Antrenor: Mircea Rednic

Gaz Metan: Pleşca - V. Creţu, I. Larie, M. Constantin , M. Busu - Fofana, Luis Coimbra - D. Olaru, Caiado, Ivanov - Rondon
Rezerve: Batista - Pleaşcă, Cikarski, A. Pereira, Ely Lopes, Mailat, Yazalde
Antrenor: Edi Iordănescu

Min. 80 - GOOOOOOOOOOOOL Dinamo! Montini reuşeşte "dubla" şi aduce o nouă victorie pentru echipa lui Mircea Rednic

Min. 56 - GOOOOOOOOOOOOL Dinamo! Montini deschide scorul, după o fază superbă creată de Cristovao

Min. 17: N'Diaye de la Dinamo a înscris, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de offside. 

"Câinii" au intrat pe teren purtând tricouri cu chipul lui Patrick Ekeng, care a decedat în urmă cu trei ani. 

A început meciul. 


Înaintea meciului de vineri seară, Gaz Metan este liderul play-out-ului, cu 38 de puncte, la patru lungimi avans de principala urmăritoare, Dinamo. Echipa afaltă pe locul al treilea este FC Botoşani, cu 26 de puncte, urmată de Poli Iaşi (25 de puncte), FC Voluntari (23 de puncte), Dunărea Călăraşi (21 de puncte), FC Hermannstadt (19 puncte), Concordia Chiajna (16 puncte).

Va fi cel de-al treilea duel dintre cele două echipe, în această ediţie a Ligii 1. Dinamo nu a reuşit să o învingă pe Gaz Metan în acest sezon, remizând acasă, scor 1-1, şi pierzând în deplasare, cu scorul de 2-1.

"Am o groază de prieteni pe la Mediaş, ei au venit, sunt în cantonament, au ajuns bine mersi, stau pe aici pe aproape, ştiu că sunt în insolvenţă. Şi eu am prins vreo două echipe la care era clar că trebuie să fii plătit la zi. Poate vor să ne adoarmă, şi aşa după meciul cu Călăraşi suntem adormiţi, trebuie să ne trezim", a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

Dinamo - Gaz Metan. Edi Iordănescu se mulţumeşte şi cu remiza

La rândul său, antrenorul Gazului, Edi Iordănescu, a afirmat: "Această săptămână premergătoare jocului care până la urma urmei spune că e derbyul play-out-ului nu am gestionat-o sau nu s-au întâmplat lucrurile aşa cum mi-aş fi dorit tocmai datorită acestor situaţii. Ne-a dat un pic programul peste cap.

Cu toate astea ne aşteaptă un joc extrem de important, pentru club, pentru suporteri, pentru comunitate şi avem datoria să strângem din nou rândurile, să ne găsim din nou concentrarea, motivarea să avem un joc bun, cu organizare bună de joc, cu implicare foarte bună din partea jucătorilor. Şi bineînţeles totul să se concluzioneze cu un rezultat bun. Şi un rezultat bun sigur că ar însemna o victorie, dar bineînţeles nu ar fi de neglijat nici o remiză pentru că e o diferenţă de patru puncte între noi şi Dinamo. În condiţiile unei victorii am face un pas important spre câştigarea play-out-ului, dar şi o victorie ne-ar ţine la aceeaşi distanţă şi nu ar fi un lucru de neglijat".

Nu rata Dinamo - Gaz Metan, vineri, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare