Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - GOG Gudme 35-28. Victorie imensă pentru campioana României. Echipa lui Constantin Ştefan, lider în grupa de Liga Campionilor

VIDEO | Dinamo - GOG Gudme 35-28. Victorie imensă pentru campioana României. Echipa lui Constantin Ştefan, lider în grupa de Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

”Roş-albii” i-au învins pe danezi după un meci în care oaspeţii nu au condus deloc pe tabelă. Următorul meci în grupă pentru Dinamo va fi cu Chekhovskiye Medvedi pe 12 octombrie.

FINAL | Dinamo - GOG Gudme 35-28

Min 60 Final meci: Saied încheie un meci excelent cu o nouă paradă extraordinară şi Dinamo obţine a doua victorie în grupele Ligii Campionilor, 35-28

Min 55 Gol Dinamo: Croatul lui Dinamo îşi mai adaugă în cont o reuşită, una care practic securizează victoria alb-roşie, 32-25 

Min 47 Gol Dinamo: Kuduz marchează al treilea său gol din această partidă, 28-22

Min 41 Gol Dinamo: Nantes înscrie cu o aruncare la care portarul advers nu are replică, 25-19 

Min 34 Paradă Saied: Portarul lui Dinamo apără din nou o aruncarea a danezilor şi are un procentaj de 44% al intervenţiilor reuşite până acum în meci 

Min 26 Gol Dinamo: Aeriană a lui Alouini pentru Bannour care marchează golul de 14-11 

Min 23 Gol Dinamo: Raul Nantes înscrie superb pentru echipa antrenată de Constantin Ştefan, 12-9

Min 18 Gol Gudme: Oaspeţii reuşesc egalraea după ce au fost conduşi la 4 goluri, 8-8

Min 7 Gol Dinamo: Bannour înscrie şi pune pentru prima oară o diferenţă de două goluri pe tabelă în favoarea dinamoviştilor, la fază imediat următoare Saied îşi salvează echipa, 5-3

Min 2 Gol Dinamo: Bannour marchează primul gol al meciului, 1-0


Danezii de la GOG au început ca din tun actuala ediţie a Ligii, cu două victorii consecutive, împotriva celor de la Kristianstad şi Chekhovskiye Medvedi. Vicecampioana Danemarcei a revenit în grupele Ligii Campionilor după 10 ani de absenţă. În sezonul 2008-2009, GOG a jucat în Grupa B, în care a terminat pe locul secund. În grupa principală 4, a fost însă pe ultimul loc şi a ratat calificarea în sferturile competiţiei. 

În actuala ediţie, atacul celor de la GOG este absolut fabulos: în două meciuri, danezii au marcat nu mai puţin de 71 de goluri, cu 15 mai multe decât dinamoviştii. Etapa trecută, GOG a spulberat-o pe Chekhovskiye Medvedi, scor 38 la 31. Mai mult, EHF l-a desemnat pe Odinn Thor Rikhardsson, extrema dreaptă a celor de la GOG, drept autorul celui mai frumos gol al etapei. 

Golgheterul danezilor în Liga Campionilor după primele două meciuri este însă EMIL JAKOBSEN, cu 12 reuşite. 

În campionat, GOG a început mai slab şi are 4 puncte din primele 4 meciuri. A câştigat însă ultimele două dueluri, în care a marcat 62 de goluri. 

De partea cealaltă, dinamoviştii au 4 victorii din tot atâtea meciuri disputate în Liga Naţională. 

Va fi primul duel direct între Dinamo şi GOG. Alb-roşii au remizat în primul meci, 28 la 28 cu Kadetten şi au câştigat cu Kristianstad, 28 la 25. Bannour şi Alouini sunt cei mai buni marcatori ai dinamoviştilor, cu câte 9 goluri. 

După primele două partide, GOG este liderul Grupei D, cu 4 puncte, fiind urmată de Dinamo, cu 3 puncte şi de Wisla Plock şi  Chekhovskiye Medvedi, cu câte două puncte. Kadetten este penultima, cu un punct, iar Kristianstad este codaşa grupei, fără puncte până acum.

”Eu zic că ar trebui să fim (n.r. - mulţumiţi) şi suntem, în proporţie de 90% suntem mulţumiţi. Problema ar fi că nu ştiu câte dintre echipele care sunt în grupă cu noi vor pierde puncte la Kadetten. Din ce am văzut şi am simţit noi, nu pare o echipă foarte puternică şi din ce îmi dau eu seama, acolo am pierdut un punct, nu am câştigat un punct. O să fie greu pentru ei să obţină puncte în grupa asta”, a spus Asoltanei.

”Mâine întâlnim o echipă redutabilă, un joc modern tipic jocului nordic, o echipă care pune accent pe contraatac, faza a doua joacă foarte repede mingea atunci când intră în posesia ei. Ne aşteaptă un joc dificil, pare a fi un derby al seriei, ei sunt neînvinşi, noi avem un egal şi o victorie, echipa care va câştiga va lua o opţiune importantă pentru calificare. O echipă competitivă, o linie de 9 metri foarte puternică, cu aruncători de la distanţă, extremele cu procedee foarte bune din unghiurile terenului dar şi un joc foarte rapid pe contraatac şi nu în ultimul rând un portar în cele două meciuri care le-au jucat cu un procentaj de peste 35%”,  a spus Constantin Ştefan.

 • Cele noi noi detalii despre confruntarea de mâine seară le veţi putea afla în cadrul emisiunii ZOOM SPORT, moderată de Geanina Iacob.

PROGRAM 

18.30 - 19.00 ZOOM SPORT (Telekom Sport 3)

19.00 - Dinamo - GOG (Telekom Sport 3)

21.00 - 21.30 ZOOM SPORT (Telekom Sport 3)

Afla mai multe despre: dinamohandbal,  

viewscnt
Articole similare