Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo, învinsă de FC Argeş după o eroare mare de arbitraj! Cristi Balaj: "Achim e călcat, apoi cade teatral. E eronat!"

VIDEO | Dinamo, învinsă de FC Argeş după o eroare mare de arbitraj! Cristi Balaj: "Achim e călcat, apoi cade teatral. E eronat!"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut pe teren propriu cu 2-1 în faţa lui FC Argeş, meci la finalul căruia antrenorul Ionel Gane şi-a dat demisia. Pe finalul meciului, centralul Ionuţ Coza a dictat greşit o lovitură de pedeapsă, susţine Cristi Balaj.

 

VIDEO | Dinamo - FC Argeş 1-2, în Liga 1

  • Arbitri: Ionuţ Coza - Mircea Grigoriu şi Marius Badea - Eduard Ioniţă;
  • Observator de arbitri: Corneliu Fecioru.

FC Argeş a făcut un pas important spre play-off-ul Ligii 1, în urma victoriei de la Bucureşti cu Dinamo. Argeşenii au deschis scorul prin Grecu, în minutul 28, din pasa lui Malele, iar Dinamo a egalat târziu, în minutul 71, prin Vlad Achim. 

În minutul 83, arbitrul Ionuţ Coza a dictat penalty pentru FC Argeş la pătrunderea lui Şerban în careul advers, după un duel cu Achim şi Puljic. Doar că reluările au arătat că Şerban a fost cel care l-a călcat pe Achim, ca mai apoi fotbalistul oaspeţilor să cadă. 

Din penalty-ul acordat, Malele a făcut 2-1 pentru FC Argeş şi a stabilit scorul final. În urma acestui rezultat, Dinamo a rămas pe penultimul loc în Liga 1, cel de baraj. 

"La Puljic nu a fost, iar atacantul îl calcă pe Achim. Nu-i face nimic Achim, îl calcă pe Achim, după care cade. La Puljic, nu, nu e. Cade teatral. Achim cade de durere. Mi s-a părut că nu e penalty, nu ştiam de ce, apoi m-am uitat atent şi am văzut că e o lovitură de pedeapă acordată eronat", a declarat Cristi Balaj, în cadrul emisiunii "Minutul 91" .

 

Afla mai multe despre: fc argesdinamodinamo fc argesionel gane 

viewscnt
Articole similare