Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo îşi joacă ultima şansă la play-off cu Sepsi. Răducioiu e sceptic: ”Am în continuare nedumeriri legat de transferurile făcute”

VIDEO | Dinamo îşi joacă ultima şansă la play-off cu Sepsi. Răducioiu e sceptic: ”Am în continuare nedumeriri legat de transferurile făcute”
Comentarii

Florin Răducioiu a explicat la Telekom Sport cum vede situaţia actuală de la Dinamo şi a analizat pe scurt partida decisivă a ”câinilor” de la Sfântu Gheorghe.

Unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria fotbalului românesc, Florin Răducioiu a crescut la Dinamo, un subiect la care devine, automat, sensibil. Răducioiu este un produs al centrului de juniori al clubului Dinamo Bucureşti. A fost promovat în prima echipă de antrenorul Mircea Lucescu încă de la vârsta de 17 ani, făcând parte din echipa care se califica în sferturile de finală ale Cupei Cupelor în 1989 şi în semifinalele aceleiaşi competiţii în an mai târziu.

Ulterior avea să marcheze de 30 de ori în 4 ani pentru Dinamo, înainte să plece la Bari, apoi să urmeze o carieră de succes la echipa reprezentativă şi în cele mai importante cinci campionate ale lumii.

Întrebat ce aşteptări are de la noul Dinamo construit de Mircea Rednic, fostul mare internaţional român, jucător crescut în Ştefan cel Mare a mărturisit: ”Au câştigat un meci în mod categoric, 3-0, un meci foarte bun din partea bun din partea lui Dinamo. Cu Sepsi, va fi un meci foarte echilibrat şi sunt întotdeauna fanul lui Dinamo, am şi spus. E clar că ţin cu Dinamo sunt convins că poate face o figură frumoasă azi, deşi mai sunt câteva meciuri pentru a-şi indeplini obiectivul, acela de a juca în play-off” a declarat Răducioiu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

O eventuală prezenţă în play-off în acest an pentru formaţia alb-roşie este echivalentă cu o minune, crede legendarul atacant al ”câinilor”: ”Aş numi-o un fel de minune dacă ar reuşi să facă aşa ceva, să reuşească echipa lui Rednic. Am avut şi am în continuare nedumeriri în ceea ce priveşte echipa lui Dinamo cum s-a gestionat acest mercato din iarna aceasta” a mai spus Florin Răducioiu în exclusivitate la Telekom Sport.

Sepsi - Dinamo, singura partidă de azi din Liga I, se va juca în direct la Telekom Sport, de la ora 20:00. Golurile şi cele mai importante faze vor putea fi văzute, în timp real, pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare