Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo, la un punct de retrogradare! CFR Cluj, victorie la scor de neprezentare în Ştefan cel Mare. Gafă uriaşă a lui Penedo

VIDEO | Dinamo, la un punct de retrogradare! CFR Cluj, victorie la scor de neprezentare în Ştefan cel Mare. Gafă uriaşă a lui Penedo

Superliga

Comentarii

Dinamo a pierdut cu 0-3 meciul cu CFR Cluj, din Ştefan cel Mare, şi a ajuns la un singur punct de retrogradare. Etapa trecută, ”câinii” lui Rednic pierduseră cu 1-4, la Ovidiu, cu Viitorul.

Venit ca salvator, Mircea Rednic pare mai degrabă s-o îngroape şi mai tare pe Dinamo. Tehnicianul îşi distruge jucătorii după fiecare meci, iar ”câinii” bifează înfrângeri umilitoare aproape la fiecare etapă.

După ce au fost umiliţi de ”copiii” lui Hagi, scor 1-4, dinamoviştii s-au făcut de râs şi pe teren propriu în derby-ul cu CFR Cluj. Păun, Culio şi Ţucudean au semnat sentinţa pentru Dinamo în meciul disputat în faţa campioanei. Cam aşa a şi arătat partida. O campioană care nu a avut nicio emoţie în faţa unei echipe care se află la un singur punct de retrogradare.

Gafa lui Penedo, din minutul 35, le-a turnat plumb în ghete dinamoviştilor, care s-au prăbuşit total în partea secundă. Cu o apărare care gafează non-stop, Dinamo n-a putut să reziste. Katsikas îl faultează ca în curtea şcolii pe Ţucudean, iar Avram arată punctul cu var. Specialistul Culio marchează şi se face 2-0 în minutul 50.

Apărarea lui Rednic mai greşeşte o dată, în minutul 83, iar Ţucudean marchează din nou împotriva fostei sale echipe. 3-0 pentru CFR Cluj, formaţie care se desprinde în fruntea ierarhiei din Liga I. Dinamo rămâne cu 18 puncte, la o lungime de retrogradare. Frig tare în Ştefan cel Mare.

VIDEO | DINAMO - CFR CLUJ 0-3 (Păun 35, Culio 50, Ţucudean 83)

ECHIPELE DE START:

DINAMO: Penedo - Sorescu, Popescu, Katsikas, Grigore - Gomelt - Zenke, Atmane, Nistor, Salomao - Popa

CFR CLUJ: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Djokovic, Bordeianu, Culio - Păun, Ţucudean, Deac

Min. 90+3: Final de meci.

Min. 90: Trei minute suplimentare.

Min. 83: GOOOL CFR CLUJ! Ţucudean marchează pentru 3-0 şi aruncă prosopul pentru Dinamo.

Min. 69: Ocazie pentru Dinamo! Şutul lui Atmane e respins excelent de Arlauskis.

Min. 50: GOOOL CFR! Culio transformă lovitura de pedeapsă.

Min. 48: PENALTY PENTRU CFR! Katsikas îl faultează pe Ţucudean.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în Ştefan cel Mare.

Min. 43: OCAZIE URIAŞĂ PENTRU CFR! Ţucudean putea să majoreze diferenţa, dar Penedo apără senzaţional.

Min. 35: GOOOL CFR CLUJ! Păun înscrie după o gravă eroare a lui Penedo.

Min. 34: OCAZIE MARE DINAMO! Şutul lui Popa e respins în corner de Arlauskis.

Min. 29: Oaspeţii sunt aproape să deschidă scorul. Defensiva lui Dinamo respinge în corner.

Min. 18: Nicio ocazie periculoasă până acum. CFR controlează jocul, Dinamo aşteaptă contraatacul.

INFO > Cosmin Contra, selecţionerul României, se află la meci.

Min. 1: A început meciul.

"Câinii" au înregistrat, sâmbătă, prima înfrângere din al treilea mandat al lui Mircea Rednic în "Ştefan cel Mare". După eşecul, 1-4, cu Viitorul lui Gică Hagi, pe dinamovişti îi desparte un singur punct de primul loc retrogradabil şi astfel sunt mai aproape de zona "roşie" decât de ultimul loc de play-off, ocupat de Sepsi OSK, care are cu şase puncte mai mult decât Dinamo. 

"Puriul" nu îşi vede fosta echipă, pe CFR, drept cea mai puternică din Liga 1, chiar dacă ardelenii stau de câteva etape în fruntea Ligii 1. În schimb, jucătorii CFR-ului se tem de Dinamo, care are avantajul terenului propriu şi prin urmare a fanilor, probabil cei mai fanatici din primul eşalon. 

Campioana României vine după o victorie zdrobitoare, 5-0, cu "laterna roşie", FC Voluntari. 18 puncte îi despart pe campioni de Dinamo, adică exact numărul de puncte adunat de "câini" după 17 etape. În meciul tur, CFR s-a impus cu 3-1. 

Ca să vezi posturile Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2, abonează-te la Telekom Sport +. Detalii pe www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: dinamocfr clujliga 1derby 

viewscnt
Articole similare