Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo nu mai sperie pe nimeni. Eroul Clinceniului: "Ne aşteptam să câştigăm, am venit cu ambiţie!"

VIDEO | Dinamo nu mai sperie pe nimeni. Eroul Clinceniului: "Ne aşteptam să câştigăm, am venit cu ambiţie!"

Academica Clinceni

Comentarii

Alexandru Buziuc (25 de ani) a marcat golul victoriei Academicii Clinceni cu Dinamo, 1-0 în Ştefan cel Mare, iar la finalul partidei, la flash-interviu, acesta a declarat că se aştepta ca echips sa să-i învingă pe "câini". Buziuc a marcat un gol spectaculos, după o gafă în lanţ a apărării dinamoviste.

Academica Clinceni a bătut-o pe Dinamo în Ştefan cel Mare, în primul meci din play-out pentru "câini". Cu un stadion gol, Dinamo n-a reuşit să se concentreze suficient de tare încât să obţină ceva din meciul contra Clincenului.

Buziuc a vorbit şi despre golul său spectaculos: "Ne aşteptam, pentru că şi în prima parte a campionatului am jucat destul de bine cu ei, am marcat şi goluri, doar că am avut neşansă şi nu am luat puncte, decât un punct acasă. Am pregătit meciul foarte bine, am venit cu ambiţie şi cu dorinţa de a începe un nou campionat mai bun decât ce am făcut până acum.

(n.r - despre golul său) A fost o senzaţie foarte frumoasă, a fost o seară reuşită. Am intrat în interior, am vrut să dau la o poartă şi mi-a ieşit", a spus Alexandru Buziuc, la flash-interiviu, la Telekom Sport.



Dinamo a început cu stângul play-out-ul. "Câinii" au pierdut cu Academica Clinceni, pe teren propriu. Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Buziuc, în minutul 71.

Afla mai multe despre: alexandru buziucclincenidinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare