Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo nu s-a oprit din transferuri. Cosmin Contra pregăteşte noi surprize: "Ne uităm la anumiţi jucători"

VIDEO | Dinamo nu s-a oprit din transferuri. Cosmin Contra pregăteşte noi surprize: "Ne uităm la anumiţi jucători"

Fotbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti este una dintre cele opt formaţii din Liga 1 care nu au simţit gustul victoriei în acest sezon, după trei runde disputate. Cosmin Contra speră ca ghinionul să se termine luni, atunci când Dinamo va juca pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, de la ora 21. Meciul va fi transmis pe Telekom Sport 1.

Odată cu investirea finanţatorilor spanioli, Dinamo a devenit extrem de activă pe piaţa transferurilor, mai ales în ceea ce priveşte jucătorii cu trecut în fotbalul iberic, precum Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene Hinojo, Juan Camara şi Tomas Mejias, dar şi fotbalişti cu mare experienţă, care i-au atras atenţia lui Contra - Adam Nemec şi Janusz Gol.

În plus, Contra a reuşit să-i convingă pe spanioli să mărească salariile jucătorilor tineri din echipă, care zilele trecute au semnat noile înţelegeri. Printre ei: Ricardo Florin Grigore, Robert Marian Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Mihai Creţu, Mihai Alexandru Eşanu, Andrei Ahmed Bani şi Valentin Borcea.

Astfel, la Dinamo se va crea un mixt între jucătorii străini cu experienţă şi jucătorii români de perspectivă, având ţel comun revenirea lui Dinamo în prim-planul fotbalul românesc. Contra a recunoscut că până la finalul acestei luni, mai pot apărea şi alţi jucători în "Ştefan cel Mare".

"Încercăm să îmbinăm jucătorii pe care i-am adus, valoroşi, cu aceşti tineri jucători, din pepiniera proprie, talentanţi, valoroşi, în care noi avem mare încredere şi cred că pe viitor vor fi titulari şi vor ajuta clubul. Până în ultima zi de mercato, cred că mai putem aduce jucători pentru posturile pe care le considerăm deficitare. Încă ne mai uităm la anumite posturi, la anumiţi jucători, care ar putea să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor. Suntem preocupaţi de toţi jucătorii. Am înţeles de la investitorul spaniol că una dintre bazele proiectului său este academia Dinamo. Atunci este clar că trebuie să avem grijă de toţi jucătorii din acestă academiei, să-i ajută să crească, pentru a face pasul către prima echipa, către echipa naţională, către fotbalul de performanţă", a declarat Contra, înaintea partdei de la Mediaş.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare