Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo, paradoxul fotbalului românesc: echipa de seniori, cu un pas în Liga a 2-a; juniorii U19, în finala Ligii Elitelor, unde vor întâlni Viitorul

VIDEO | Dinamo, paradoxul fotbalului românesc: echipa de seniori, cu un pas în Liga a 2-a; juniorii U19, în finala Ligii Elitelor, unde vor întâlni Viitorul

Fotbal

Comentarii

Sâmbătă, la Mogoşoaia, au avut loc semifinalele Ligii Elitelor U19 (jucători născuţi după 1 ianuarie 2001), între UTA şi Dinamo, respectiv Viitorul şi CFR Cluj.

Mai există şi veşti bune în "Ştefan cel Mare". Echipa U19 a clubului a reuşit să acceadă în finala competiţiei după ce a trecut la lovituri de departajare de UTA Arad, scor 4-3, după ce în timpul regulamentar a fost egalitate, 2-2. Pentru Dinamo au marcat Claudiu Stan (52) şi Mihai Chiriac (69), respectiv Ovidiu Truţă (54) şi Andrei Gavrilă (71).

De menţionat că în lotul dinamoviştilor, doar Ştefan Fara şi Valentin Borcea sunt obişnuiţi ai primei echipe. Portarul Fara a fost depistat cu coronavirus şi nu a apucat să debuteze în Liga 1, în timp ce Valentin Borcea a fost umilit de fostul antrenor, Adrian Mihalcea, chiar de ziua sa, fiind trimis în teren titluar şi schimbat în minutul 1. O decizie ce denotă laşitate din partea antrenorului Adrian Mihalcea. O întrebare retorică îşi croieşte drum pe buzele tuturor dinamoviştilor, în aceste momente: există vreun conducător la Dinamo care să aibă ochi şi pentru aceşti tineri?

În cea de-a doua semifinală, Viitorul Constanţa a trecut cu scorul de 2-1 de CFR Cluj, prin golurile marcate de Louis Munteanu, în minutele 86 şi 87, în timp ce pentru ardeleni a punctat Gheorghe Gondiu, în minutul 88. Viitorul Constanţa a folosit patru jucători debutaţi în Liga 1: Louis Munteanu, Alexi Pitu, Alexandru Georgescu şi Darius Grosu.

Finala competiţiei este programată luni, 3 august, de la ora 11, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia. Câştigătoarea va reprezenta România în Youth League, în sezonul viitor.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare