Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo, parcurs perfect şi în Liga Zimbrilor: "Se simte puţin oboseala" Pe cine au învins handbaliştii dinamovişti în etapa a 5-a

VIDEO | Dinamo, parcurs perfect şi în Liga Zimbrilor: "Se simte puţin oboseala"  Pe cine au învins handbaliştii dinamovişti în etapa a 5-a

Handbal

Comentarii

După victoria cu GOG Gudme din Liga Campionilor, echipa lui Constantin Ştefan a învins-o pe Dunărea Călăraşi cu 27-25 şi are maximum de puncte în campionat la sfârşitul rundei cu numărul 5 a sezonului.

După 12-12 la pauză, campioana a făcut diferenţa în partea secundă. Roş-albii au două puncte peste CSM Focşani şi Steaua în clasament. 
 
"Ca şi anul trecut, am avut meciuri foarte grele în campionat. Poate şi oboseala îşi spune cuvântul şi tratarea mai puiţin concentrată la capacitate maximă.  Apar multe greşeli, ne desprindem la 4-5 goluri şi după aceea adversarul revine, dar spre deosebire de anul trecut este bine că câştigăm" a spus antrenorul buldogilor după meci. 
 
Dinamoviştii mai au două meciuri de campionat până la un nou duel în Liga Campionilor. După întâlnirea cu Chehovskyie Medvedi, Gavriloaia & Co vor avea parte de confruntarea cu marea rivală Steaua, în Liga Zimbrilor. 
 
"Avem noroc că avem meciurile acestea din 3 în 3 zile în campionat care ne ţin în priză. Ne-ar fi convenit totuşi să jucăm mai rapid pentru moralul pe care îl avem acum, după victoria de acasă cu GOG, dar mergem în Rusia să câştigăm. Mergem acolo să ne batem cu ei, nu avem nimic de pierdut, jucăm în deplasare şi ne dorim punctele" a comentat şi Dan Savenco. 

 

Afla mai multe despre: dinamoliga zimbrilordunărea călăraşi 

viewscnt
Articole similare