Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo rămâne fără golgheter? Un club din Europa şi-a trimis oamenii să îl urmărească pe Montini

VIDEO | Dinamo rămâne fără golgheter? Un club din Europa şi-a trimis oamenii să îl urmărească pe Montini

Dinamo București

Comentarii

Levski Sofia este interesată de transferul lui Mattia Montini, după ce italianul a marcat 9 goluri în acest sezon pentru Dinamo. Montini este golgheterul echipei antrenate de Mircea Rednic.

Levski Sofia este în plină reconstrucţie şi vrea să devină o concurentă pe măsură pentru Ludogoreţ Razgrad, care a câştigat campionatul Bulgariei în ultimele 7 sezoane. Levski nu a mai cucerit trofeul din 2009, iar în această vară vrea să formeze o echipă cu jucători care să aducă titlul cu numărul 27. 

Mattia Montini (27 de ani) a intrat în vizorul bulgarilor datorită evoluţiilor bune din acest sezon, dar şi pentru faptul că departamentul de scouting este condus de un fost dinamovist. Potrivit Sportal.bg, Bogdan Pătraşcu a devenit şeful departamentului de scouting de la Levski Sofia. În vârstă de 39 de ani, acesta urmează să coordoneze campania de transferuri din vară. În acelaşi timp, conducerea clubului bulgar a semnat un contract cu Ioan Becali, prin care fostul impresar are, prin firma sa, exclusivitate la transferuri. Mircea Rednic a confirmat după meciul cu FC Botoşani că italianul a fost urmărit de trimişii bulgarilor. Ioan Becali, Bogdan Pătraşcu şi un oficial al lui Levski au fost în tribune. 

"El a avut azi, poate, presiune un pic mai mare, a venit o echipă care a vrut să-l vadă, l-a mai văzut şi poate greşeala noastră a fost că el a ştiut că vin şi a fost, poate, şi mai egoist. Nu uitaţi de unde a venit el, a venit în probe. Şi ce a reuşit să facă. Montini mai are contract încă un an de zile. Nu se pune problema ca el să plece" a declarat Mircea Rednic.

Colaborarea lui Giovanni Becali cu Levski Sofia a fost facilitată de relaţia strânsă pe care o are cu patronul clubului bulgar, miliardarul Vasil Bojkov. De altfel, omul de afaceri bulgar l-a vizitat la închisoare pe Giovanni Becali, lucru dezvăluit într-un interviu pentru Telekom Sport:

Afla mai multe despre: montinilevskidinamopatrascuscouting 

viewscnt
Articole similare