Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Rapid 1-2. Borisav Burmaz, decisiv pentru Rapid pe final

VIDEO | Dinamo - Rapid 1-2. Borisav Burmaz, decisiv pentru Rapid pe final

Fotbal intern

Comentarii

Rapid s-a impus cu scorul de 2-1 pe Arena Naţională în derby-ul împotriva celor de la Dinamo, într-un meci din etapa a 23-a din Superliga.

VIDEO | Dinamo - Rapid 1-2 ('45+1 Abdallah - '43 Papeau, '90 Burmaz)

Min 90+9: Final de meci!

Min 90+4: Abdallah trece pe lângă egalare în prelungiri! Şutul său trece pe lângă poarta lui Marian Aioani. Unghiul a fost unul dificil pentru atacantul dinamovist.

Min 90: GOOOOOL RAPID! Burmaz înscrie încă un gol pe final de partidă! Atacantul sârb reuşeşte să înscrie cu un şut dificil la colţul lung

Min 87: Cea mai mare ocazie a oaspeţilor în actul secund! Şutul lui Burmaz este respins de Golubovic din aproximativ şase metri iar mingea revine în posesia rapidiştilor care nu reuşesc să fructifice ocazia.

Min 69: Ocazie pentru Rapid, Rrahmani trage la colţul scurt, dar Golubovic reuşeşte să respingă şutul kosovarului.

Min 56: Politic nimereşte bara cu un şut violent din câţiva metri şi sare înapoi în careul de şase metri.

Min 49: Ilic şutează după o acţiune individuală a lui Abdallah pe flancul drept, şutul este deviat de Goncalo Gregorio şi iese pentru un aut de poartă.

Min 46: A început repriza secundă!

Min 45: Pauză pe Arena Naţională!

Min 45+1: GOOOOOOL DINAMO! Abdallah deschide scorul cu o execuţie cu câlciul, mingea îl păcăleşte pe Marian Aioani şi intră în poartă!

Min 43: GOOOOOOL RAPID! Papeau înscrie cu un şut plasat la colţul lung după o centrare venită din partea dreaptă.

Min 41: Politic trage la poartă de la 16 metri, şutul său trece pe lângă poarta apărată de Marian Aioani.

Min 28: Hasani trece pe lângă deschiderea scorului, şutul său plasat la colţul lung trece pe lângă poarta lui Golubovic.

Min 19: Ocazie mare pentru Dinamo! Fundaşii rapidişti reuşesc să respingă mingea în corner după o acţiune în careu a gazdelor.

Min 8: Încă o ocazie importantă pentru gazde, Politic trage peste poartă din afara careului.

Min 1: Denis Politic a fost aproape de deschiderea scorului chiar din primul minut! Şutul său venit după acţiunea individuală a lui Abdallah este blocat de fundaşii Rapidului.

Min 1: A început meciul!

Echipele de start

  • Dinamo: Golubovic - Araujo, Velkovski, Homawoo - Moura, Ilic, Pavicic, Amzăr - Abdallah, Gregorio, Politic
  • Rezerve: Răilean, Iglesias, Gnahore, M. Irimia, P. Neagu, Bani, R. Grigore, Dr. Irimia, Milanov, C. Costin, Ghezali, Patriche
  • Rapid: Aioani - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun - Hasani, Al. Albu, Djokovic - Papeau, Rrahmani, El Sawy
  • Rezerve: Drăghia, D. Grigore, I. Cristea, Borza, Bădescu, Oaidă, Funsho, Al. Ioniţă, Cîrjan, Burmaz, Soni

Dinamo şi Rapid se întâlnesc într-un duel de mare tradiţie din fotbalul românesc. Confruntarea dintre cele două mari rivale bucureştene este un adevărat derby al orgoliilor.

Iar dacă duelul de pe teren va avea loc abia diseară, cel dintre galerii a început cu multe zile înainte.

Mai exact, fanii giuleştenilor au anunţat că vor boicota meciul pentru că au primit prea puţine bilete. Acest fapt se întâmplă din cauza unui compromis nerespectat de Peluza Cătălin Hîldan, referitor la numărul de bilete alocate oaspeţilor.

Astfel, suporterii rapidisti au transmis faptul că nu se vor prezenta la Arena Naţională, dar se vor strânge pe Stadionul Giuleşti şi vor urmări partida pentru a-i susţine pe băieţii lui Cristiano Bergodi. PCH a venit cu o replică dură cu privire la această dispută dintre galerii.

În ceea ce priveşte situaţia din clasament, Dinamo este penultima în Superligă, cu 16 puncte acumulate în 22 de partide, în timp ce Rapid este a treia clasată, cu 36 de puncte, după 22 de runde.

În tur, Rapid a demolat-o pe Dinamo, cu un foarte clar 4-0, iar acum este aşteptată, de asemenea, tot o victorie a giuleştenilor, având în vedere forma de moment şi calitatea celor două loturi.

Istoria derby-ului dintre Dinamo şi Rapid a început în 1948, atunc când, la data de 9 septembrie, a avut loc duelul Dinamo - CFR Bucuresti, scor 0-1.

Palmaresul în confruntările directe din principala competiţie internă: 114 meciuri directe, Dinamo - 50 de victorii, Rapid - 39 de victorii, 25 de remize.

Sunt anunţate şi câteva absenţe importante din cele două echipe pentru acest derby, cel mai important nume fiind Ermal Krasniqi, de la Rapid.

Derby-ul Dinamo – Rapid va fi condus la centru de arbitrul George Cătălin Găman. Va fi ajutat la cele două linii de Sebastian Eugen Gheorghe şi Andrei Constantinescu, în camera VAR se vor afla Ovidiu Haţegan şi Ciprian Florin Danşa, iar rezervă va fi Andrei Antonie. Observator de arbitri va fi Cristina Babadac.

Afla mai multe despre: dinamo rapiddinamorapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare