Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României după un meci spectaculos cu UTA Arad

VIDEO | Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României după un meci spectaculos cu UTA Arad

Cupa României

Comentarii

Dinamo a câştigat cu scorul de 3-1 pe terenul divizionarei secunde UTA Arad şi s-a calificat în optimile Cupei României. Golurile bucureştenilor au fost marcate de Moldoveanu 14', Nistor 58' şi Neicuţescu 82', în timp ce pentru arădeni a punctat Romario Moise 18'.

FINAL | UTA - Dinamo 1-3 (R.Moise 18 / R.Moldoveanu 14, D. Nistor 58, Neicuţescu 82)

Echipele de start: 

  • UTA Arad: Bolboaşă - A. Rus, Fl. Ilie, Melinte, Tomozei - D. Isac, R. Moise, Lorenzi(Vulturar 90+3') Oct. Ursu(Oroian 90+2') - C. Rus(Al. Ioniţă 65'), Buhăcianu
  • Rezerve: Fl. Iacob - Vulturar, Hrezdac, Miculescu, Oroian, Şeroni, Al. Ioniţă
  • Dinamo: Dinamo: Straton - Ciobotariu, Puljic, Popescu, Corbu - Filip, Răuţă(Bru 79') - Sorescu, Nistor, Moldoveanu(Moura 63') - Montini(Neicuţescu 55')
  • Rezerve: Piscitelli, Klimavicius, Neicuţescu, Grigore, Bru, Brito, Moura


Min. 86. UTA, aproape să înscrie din nou la lovitura liberă executată de Melinte.

Min. 82. GOOOL DINAMO!!! Neicuţescu face 3-1.

Min. 58. GOOOOL DINAMO!!! Dan Nistor îi readuce pe roş-albi în avantaj.

Min. 52. Ocazie mare a lui Rus, aproape să facă 2-1 pentru UTA.

Min. 46. A început repriza a doua!

După un debut încins de meci, partida s-a mai liniştit. Dinamo a trecut la conducerea meciului, iar UTA aşteaptă contrele. 

Min 28. Ocazie mare Dinamo! Robert Moldoveanu este aproape să facă ”dubla”. Reluarea sa cu capul este excelentă, dar portarul Bolboaşă se întinde şi respinge excelent. Centrare remarcabilă a lui Corbu din flancul stâng. 

  • Reacţie bună a ardelenilor, care nu s-au lăsat afectaţi de golul marcat de oaspeţi. Formaţia lui Balint are agresivitate şi o organizare destul de bună. Dinamo răspunde prin calitatea individuală a fotbaliştilor săi. 20 de minute spectaculoase la Arad, pe teren şi în tribune. Bine ai revenit, Cupa României!

Min 18. GOOOOOL UTA! Buhăcianu insistă excelent în careul lui Dinamo, îl păcăleşte pe Ciobotariu şi centrează perfect pentru Romario Moise, care restabileşte egalitatea

Min 14: GOOOOL Dinamoooo! Dan Nistor deschide excepţional jocul, Robert Moldoveanu preia foarte bine şi îl execută pe Bolboaşă. Dinamo preia conducerea pe stadionul Motorul, la chiar prima fază importantă de care beneficiază

  • UTA este echipa mai periculoasă în primele 10 minute ale meciului. Atmosfera este foarte frumoasă în tribune. Dinamo încă nu reuşeşte să pună stăpânire pe mijlocul terenului

Min 5. Ocazie mare pentru UTA! Straton intervine salvator în faţa lui Cristian Melinte. A fost un corner al gazdelor, iar din marea de picioare din faţa lui Straton, Melinte a fost cel mai aproape de gol

Min 1. A inceput partida de la Arad


UPDATE | Dinamovişti vor evolua în cel de-al treilea echipament, de culoare neagră


Stadionul "Motorul" se anunţă arhiplin, iar utiştii sunt motivaţi să le facă viaţa grea dinamoviştilor. Antrenorul ceh, Dusan Uhrin Jr întâmpină probleme de lot după ce i-a pierdut pe Diego Fabbrini şi Daniel Popa, în decurs de o săptămână. Cu toate acestea, cel mai probabil, în atacul formaţiei de Liga l va fi un alt italian, Mattia Montini. Preşedintele celor de la Dinamo, Florin Prunea, consideră Cupa României ca fiind cel mai scurt drum către cupele europene.

Ultima partidă dintre UTA şi Dinamo datează din urmă cu 10 ani de zile. Atunci, "câinii" se impuneau la Arad, într-un meci de campionat, cu scorul de 3-1.

"Pentru noi este un obiectiv major, pentru că este calea cea mai scurtă spre o cupă europeană, al doilea rând, pentru că cel mai important este vorba despre un trofeu. O deplasare complicată, lungă, condiţiile în care se dispută jocul sunt unele cu care noi nu suntem obişnuiţi dar nu avem ce să facem, trebuie să mergem mai departe dacă vrem să câştigăm trofeul. Aţi văzut că toţi jucătorii fac deplasarea şi din acest punct de vedere vom trata foarte serios", a declarat preşedintele celor de la Dinamo Bucureşti, Florin Prunea, la plecarea spre Arad.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare