Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo s-a reunit fără Sergiu Hanca. Fotbalistul a fost citat la tribunal în cazul Patrick Ekeng

VIDEO | Dinamo s-a reunit fără Sergiu Hanca. Fotbalistul a fost citat la tribunal în cazul Patrick Ekeng
Comentarii

La reunirea lui Dinamo de astăzi au apărut toţi jucătorii chemaţi de Mircea Rednic, mai puţin Sergiu Hanca. Acesta a avut un motiv serios să lipsească

Sergiu Hanca a fost citat la tribunal în calitate de martor la o nouă înfăţişare în cazul morţii fotbalistului Patrick Ekeng. Fotbalistul lui Dinamo a fost obligat să vină, fiind citat la 3 adrese, inclusiv la adresa FC Dinamo şi cea de la hotelul RIN.

La reunire au venit în schimb inclusiv jucătorii care au şanse mai mici să continue în Ştefan cel Mare, printre care şi grecul Giorgios Katsikas sau atacantul Mircea Axente. De asemenea au ajuns la reunire doi jucători străini aflaţi în probe: francezul Kevin Krans şi englezul Jordan Mustoe.

Diego Salomao, Daniel Popa, Ivan Pesic, Deian Sorescu sau Tomislav Gomelt s-au prezentat şi ei la reunirea echipei de astăzi, la fel şi fundaşul Laurenţiu Corbu. Şi acesta din urmă se pare că îşi va rezilia în curând contractul cu Dinamo Bucureşti.

De la Dinamo au plecat din timpul sezonului Sergiu Popovici, Andrei Tîrcoveanu, Armando Cooper, Jaime Penedo, Daniel Subotic, Teddy Mezague, Gicu Grozav, Kino Delorge, Mihai Neicuţescu şi Vlad Olteanu. Acestora li se adaugă Mihai Popescu.

Afla mai multe despre: sergiu hancadinamo bucureştireunire dinamo 

viewscnt
Articole similare